Wulff ja koronaviruksen huomioiminen toiminnassamme

Wulff_ajankohtaista_artikkeli

Tiedote tiistaina 24.3.2020
Päivitetty tiistaina 1.9.2020

Seuraamme Wulffilla jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä, hallituksen linjauksia sekä THL:n ja Ulkoministeriön ohjeistuksia.

Uuteen normaaliin sopeutuminen tehdään Wulffilla virallisten tahojen ohjeistusten mukaan. Koko yhteiskunnan etu on yritystoiminnan jatkuvuus.

Olemme päivittäneet toimintaamme ja käytäntöjämme vielä vastuullisemmiksi sekä turvallisemmiksi. Wulffilaisia on turvallista tavata, ja sinä asiakkaanamme ja kumppaninamme päätät, miten haluat olla kontaktissa.

Toimitiloissamme, myymälöissämme, logistiikkakeskuksissamme sekä yhteistyökumppaniemme tiloissa on kaikissa lisätty toimenpiteitä, joilla varmistetaan hyvä hygienia ja puhtaus. Meillä on turvallista olla töissä ja tiloissamme vierailla. Kanssamme onnistuvat myös verkkotapaamiset ja puhelinkokoukset. Wulffilaiset tekevät töitä monipuolisesti läsnätyössä ja etänä; asiakkaiden luona, pääkonttorilla Kilossa ja kotitoimistoillaan; tilanteen ja tarpeen mukaan.

Olethan yhteydessä meihin välittömästi, jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tai koronavirukseen varautumisen mahdolliset vaikutukset Wulffin toimintaan tai yrityksesi palveluihin askarruttavat. Autamme mielellämme.

Asiakkaanamme sinun on hyvä tietää Wulffin ajankohtaisista toimenpiteistä:

  • Koronavirustilanteeseen liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee ensisijaisesti oma tuttu yhteyshenkilösi. Wulffin koronavirustilanteen koordinaattori yhtiössä on HR-vastaava Nina Koskenniska.
  • Wulffilla on oma koronavalmiusryhmä, joka seuraa viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta tilanteesta, tekee riskiarviot, toimintasuunnitelmat ja vastaa viestinnästä henkilöstölle, asiakkaille, kumppaneille ja pörssille.
  • Vuoropuhelu henkilöstömme, asiakkaiden ja kumppanien kanssa on ja on ollut koko koronavirustilanteen ajan aktiivista, ja prioriteettinamme on taata turvallinen työympäristö ja tavat tehdä töitä. Olemme lisänneet digitaalisten ratkaisujen hyödyntämistä asiakastyössä ja myynnin tukipalveluissa.
  • Toimitilojemme hygienia- ja puhtaustasoja on nostettu. Henkilökohtaisesta käsihygieniasta huolehtimista korostetaan.
  • Wuffilaiset tekevät työmatkoja kotimaassa ja ulkomailla tarpeen ja tilanteen mukaan. Matkoissa ja mahdollisissa karanteenitilanteissa noudatetaan hallituksen linjauksia ja THL:n ohjeita.
  • Wulffilla seurataan Suomen hallituksen linjauksia ja THL:n ohjeita ja niiden mahdollisia muutoksia päivittäin. Työpaikkojen uusi normaali luodaan yhdessä ja vastuullisesti, esimerkiksi riskiryhmien erityistarpeet huomioiden.
  • Wulffilaiset ovat aktiivisia koronavilkkusovelluksen käyttäjiä.

 

Me Wulffilla uskomme, että maailmasta on mahdollista tehdä jälleen turvallinen – työpaikka kerrallaan, kun teemme sen yhdessä. Pysäytetään koronaviruksen eteneminen reagoimalla yksilöinä, yrityksinä ja yhteisönä. Ei anneta viruksen vaikutusten pysäyttää elinkeinotoiminnan kehittämistä ja kehittymistä. Tehdään kaikki yhdessä töitä sen eteen, että palveluja tarjotaan, tarvitaan ja hankitaan.

 

Terveisin

Elina Pienimäki
toimitusjohtaja
Wulff-Yhtiöt Oyj