Wulff ja koronaviruksen huomioiminen toiminnassamme

Wulff_ajankohtaista_artikkeli

Tiedote tiistaina 24.3.2020
Päivitetty tiistaina 23.2.2021

Seuraamme Wulffilla jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä, hallituksen linjauksia sekä THL:n ja Ulkoministeriön ohjeistuksia.

Uuteen normaaliin sopeutuminen tehdään Wulffilla virallisten tahojen ohjeistusten mukaan. Koko yhteiskunnan etu on yritystoiminnan jatkuvuus.

Päivitämme toimintaamme ja käytäntöjämme jatkuvasti yhä turvallisemmiksi ja vastuullisemmiksi. Wulffilaisia on turvallista tavata: tavoitat meidät esimerkiksi Teamsilla, puhelimella tai sähköpostitse. Läsnätapaamisissa huomioimme ajankohtaiset rajoitukset ja suositukset.

Toimitiloissamme, myymälöissämme, logistiikkakeskuksissamme sekä yhteistyökumppaniemme tiloissa on kaikissa lisätty toimenpiteitä, joilla varmistetaan hyvä hygienia ja puhtaus. Kun läsnätapaaminen on tarpeen, on se järjestetty turvallisesti. Wulffilaiset tekevät töitä monipuolisesti etänä ja läsnätyössä; asiakkaiden luona, pääkonttorilla Kilossa ja kotitoimistoillaan; tilanteen ja tarpeen mukaan.

Olethan yhteydessä meihin välittömästi, jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tai koronavirukseen varautumisen mahdolliset vaikutukset Wulffin toimintaan tai yrityksesi palveluihin askarruttavat. Autamme mielellämme.

Asiakkaanamme sinun on hyvä tietää Wulffin ajankohtaisista toimenpiteistä:

  • Koronavirustilanteeseen liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee ensisijaisesti oma tuttu yhteyshenkilösi. Wulffin koronavirustilanteen koordinaattori yhtiössä on HR-vastaava Nina Koskenniska.
  • Wulffilla on oma koronavalmiusryhmä, joka seuraa viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta tilanteesta, tekee riskiarviot, toimintasuunnitelmat ja vastaa viestinnästä henkilöstölle, asiakkaille, kumppaneille ja pörssille.
  • Vuoropuhelu henkilöstömme, asiakkaiden ja kumppanien kanssa on ja on ollut koko koronavirustilanteen ajan aktiivista, ja prioriteettinamme on taata turvallinen työympäristö ja tavat tehdä töitä. Olemme lisänneet digitaalisten ratkaisujen hyödyntämistä asiakastyössä ja myynnin tukipalveluissa.
  • Toimitilojemme hygienia- ja puhtaustasoja on nostettu. Henkilökohtaisesta käsihygieniasta huolehtimista korostetaan. Toimitiloissamme on opasteita, jotka ohjaavat vastuulliseen, hygieeniseen ja turvalliseen toimintaan. Muun muassa käsidesiä, kasvomaskeja ja pintadesinfiointiaineita on tarjolla, ja mahdolliset vieraat vastaanotetaan kasvomaskia käyttäen. 
  • Wuffilaiset tekevät tällä hetkellä työmatkoja tarpeen mukaan kotimaassa. Työmatkoja ulkomaille ei tehdä. Matkoissa ja mahdollisissa karanteenitilanteissa noudatetaan hallituksen linjauksia ja THL:n ohjeita.
  • Wulffilla seurataan Suomen hallituksen linjauksia ja THL:n ohjeita ja niiden mahdollisia muutoksia päivittäin. Työpaikkojen uusi normaali luodaan yhdessä ja vastuullisesti, esimerkiksi riskiryhmien erityistarpeet huomioiden.
  • Wulffilaiset ovat aktiivisia koronavilkkusovelluksen käyttäjiä.

 

Me Wulffilla uskomme, että maailmasta on mahdollista tehdä jälleen turvallinen – työpaikka kerrallaan, kun teemme sen yhdessä. Pysäytetään koronaviruksen eteneminen reagoimalla yksilöinä, yrityksinä ja yhteisönä. Ei anneta viruksen vaikutusten pysäyttää elinkeinotoiminnan kehittämistä ja kehittymistä. Tehdään kaikki yhdessä töitä sen eteen, että palveluja tarjotaan, tarvitaan ja hankitaan.

 

Terveisin

Elina Pienimäki
toimitusjohtaja
Wulff-Yhtiöt Oyj