Wulff ja koronavirukseen varautuminen toiminnassamme

Wulff_ajankohtaista_artikkeli

Tiedote tiistaina 24.3.2020
Päivitetty tiistaina 31.3.2020

Seuraamme Wulffilla jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä, hallituksen linjauksia sekä THL:n ja Ulkoministeriön ohjeistuksia.

Me Wulffilla uskomme, että parasta poikkeusoloissa on toimia virallisten tahojen ohjeistusten mukaan ja samalla mahdollisimman normaalisti. Koko yhteiskunnan etu on yritystoiminnan jatkuvuus.

Wulffin toiminta jatkuu myös Suomelle harvinaisessa poikkeustilanteessa. Tavoitat wulffilaiset yhteyshenkilösi niin kuin ennenkin, ja päätät itse, miten haluat olla kontaktissa tai tavata meitä. Toimitiloissamme, myymälöissämme, logistiikkakeskuksissamme sekä yhteistyökumppaniemme tiloissa on kaikissa lisätty toimenpiteitä, joilla varmistetaan hyvä hygienia ja puhtaus. Meillä on turvallista olla töissä ja tiloissamme vierailla, kun se on tarpeen. Tällä hetkellä hyödynnämme aktiivisesti etätyöskentely-, -kokous- ja -tapaamismahdollisuuksia. Espoon Kilon pääkonttorimme hallinnon ja myynnin tuen ihmiset työskentelevät pääosin kotitoimistoillaan.

Olethan yhteydessä meihin välittömästi, jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tai koronavirukseen varautumisen mahdolliset vaikutukset Wulffin toimintaan tai yrityksesi palveluihin askarruttavat. Autamme mielellämme.

Asiakkaanamme sinun on hyvä tietää Wulffin ajankohtaisista toimenpiteistä:

  • Koronavirustilanteeseen liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee ensisijaisesti oma tuttu yhteyshenkilösi. Wulffin koronavirustilanteen koordinaattori yhtiössä on HR-vastaava Nina Koskenniska.
  • Wulffilla on oma koronavalmiusryhmä, joka seuraa viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta tilanteesta, tekee riskiarviot, toimintasuunnitelmat ja vastaa viestinnästä henkilöstölle, asiakkaille, kumppaneille ja pörssille.
  • Vuoropuhelu henkilöstömme, asiakkaiden ja kumppanien kanssa on ja on ollut koko maaliskuun aktiivista, ja prioriteettinamme on taata turvallinen työympäristö ja tavat tehdä töitä. Olemme lisänneet digitaalisten ratkaisujen hyödyntämistä asiakastyössä ja myynnin tukipalveluissa.
  • Toimitilojemme hygienia- ja puhtaustasoja on nostettu. Henkilökohtaisesta käsihygieniasta huolehtimista korostetaan.
  • Tällä hetkellä wulffilaiset eivät tee työmatkoja ulkomaille.  Mahdollisesti ulkomailta työ- tai vapaa-ajanmatkalta palaavat wulffilaiset ovat 14 päivää etätöissä, ja kannustamme hallituksen linjauksen mukaiseen 14 päivän kotikaranteeniin.
  • Hallituksen linjaaman Uudenmaan  eristämisen johdosta työntekijämme liikkuvat Suomessa tämän käytännön ja ohjeen mukaisesti.
  • Normaalisti Espoon Kilon Wulff-talossa työskentelevä hallinto ja myynnin tuki on siirtynyt pääosin etätöihin.
  • Suomen hallituksen 30.3. antamien ohjeistuksen ja suositusten perusteella rajoitukset liikkumiseen ja etätyön suosiminen ovat voimassa näillä näkymin 13.5. saakka.

Me Wulffilla uskomme, että maailmasta on mahdollista tehdä jälleen turvallinen – työpaikka kerrallaan, kun teemme sen yhdessä. Pysäytetään koronaviruksen eteneminen reagoimalla yksilöinä, yrityksinä ja yhteisönä. Ei anneta viruksen vaikutusten pysäyttää elinkeinotoiminnan kehittämistä ja kehittymistä. Tehdään kaikki yhdessä töitä sen eteen, että palveluja tarjotaan, tarvitaan ja hankitaan.

Terveisin

Elina Pienimäki
toimitusjohtaja
Wulff-Yhtiöt Oyj