<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff

Parempi maailma - työpäivä kerrallaan

Katso ratkaisumme

Rakenna kanssamme parasta työpäivää

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset, yrittäjät ja työntekijät toimivat. Samalla teemme maailmasta parempaa – työpaikka kerrallaan. Tuomme asiakkaidemme saataville yhä enemmän entistä ympäristöystävällisempiä ja kestävää kehitystä edistäviä tuotteita, jotta niitä on entistä helpompi valita. Jokainen meistä voi vaikuttaa päivittäisillä valinnoillaan siihen, millaista tulevaisuutta ja maailmaa rakennamme.

Jo nyt työtä tehdään runsaasti myös muualla, kuin perinteisissä toimistoissa: digitalisaatio mahdollistaa paljon, liikkuva työ taas tuo tekemiselle ja ympäristöille uudenlaisia vaatimuksia. Teemme töitä työpaikalla, kotona, laiturinnokalla, kahvilassa, junassa, puistonpenkillä, liikkuessamme paikasta toiseen ja tavatessamme ihmisiä siellä, missä he kulloinkin kokoontuvat. Wulffin kanssa varmistat, että työympäristö ja työvälineet mahdollistavat paremman työpäivän.

Alan laajin kattaus tuotteita ja palveluita

Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeitaergonomiaaensiapuailmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Uutta: Canon Business Center tulostus- ja suurkuvatulostus, tiedonhallinta- sekä ICT-ulkoistusratkaisut yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla.  Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joissa sillä on yhteensä lähes 100 000 asiakasta. Vuosittaisia asiakaskohtaamisia on yli 200 000. Palvelumyymälämme Suomessa löydät Helsingistä, Turusta ja Lahdesta. Sekä myymälöistä että yhtiön B2B-verkkopalveluista ja kaikille avoimesta Wulffinkulma.fi-verkkokaupasta löytää alan kattavimman valikoiman työpaikkatuotteita. Palvelut ovat saaneet kiitosta siitä, että erityisesti vastuullisten; ympäristöystävällisten, kestävän kehityksen ja paikallisten ja lähellä tuotettujen tuotteiden löytäminen ja hankkiminen on helppoa.

Wulff on sitoutunut kestävään kehitykseen. Yrityksemme on saavuttanut sekä ISO 9001 laatu- että ISO 14001 ympäristösertifikaatit ensimmäisenä alallaan.

Monipuoliset palvelumallit täydentävät toisiaan

Wulffin monipuoliset palvelumallit mahdollistavat eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten palvelemisen ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sopimusasiakaskonsepti helpottaa asiakkaiden säännöllisiä hankintoja. Asiantuntijamyyntiyritykset palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Yhteistä molemmille konsepteille on oman osaamisen tarjoaminen asiakkaan käyttöön. Kokonaisvaltaisella palvelulla edistetään asiakkaiden tyytyväisyyttä ja asiakassuhteiden jatkuvuutta. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa huomisen Wulffin kehittämisessä.

Alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa

Wulff-Yhtiöt Oyj:n pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on 19 tytäryhtiötä. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 90,4 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 3,9 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä oli vuonna 2021 keskimäärin 248 henkilöä. Wulff on alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa ja sen osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä Small Cap -markkina-arvoryhmässä, toimialaluokassa Teollisuustuotteet ja -palvelut. Vuoden 2021 lopussa Wulffilla oli 6 907 628 kpl osaketta.

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi