<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulffin tarina

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_Wulff_poika

Kaikki alkoi pienestä paperikaupasta

130 vuotta sitten elokuun 23. päivä oli lauantai. Hienon päivän kääntyessä illaksi kirjasi eräs nuori mies uuteen tilikirjaan lukeman 6 markkaa ja 10 penniä. Summa oli Thomas Wulffin perustaman paperikaupan ensimmäisen päivän myynti. Tästä lauantaista lähtien myyntiä on tehty, jokaisena myymälän, yrityksen ja nykyään myös verkkokaupan aukiolopäivänä.

Pienestä paperikaupasta kasvoi merkittävä yritys. Yritys, joka ylpeänä työllistää suomalaisia tänäkin päivänä. Kolmen eri sukupolven kauppaneuvoksen johtama perheyritys on nykyään pörssiyritys, jossa ollaan töissä kuin perheyrityksessä: asiakkaita arvostaen ja omaa työtä rakastaen.

Wulff tänään

Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun.

Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_5

Juttele asiantuntijan kanssa

kuvasto-21-22

Opas

Tutustu Wulff 2020-2021-kuvastoon

Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaamme voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Canon Business Center tarjoaa tulostus- ja suurkuvatulostusratkaisuja sekä tiedonhallinta- ja ICT-ulkoistusratkaisuja yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Selaile kuvastoa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi