<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Kaikki tuotteet työpisteellesi

 

Varaa aika asiantuntijalle Osta Wulffinkulmasta
kuvasto-21-22

Opas

Tuotteitamme kuvastomuodossa, ole hyvä

Kun haluat tutustua valikoimaamme kuvastoa selaillen, klikkaa sähköiseen kuvastoomme. Painetun kuvaston voit tilata käydessäsi ostoksilla sopimusasiakkaittemme WulffNet-verkkokaupassa tai lähettämällä pyynnön yhteystietoinesi osoitteeseen asiakaspalvelu@wulff.fi. Kuvastostamme löydät kattavasti työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta. Muistathan, että myynniltämme saat aina ajankohtaisimmat vinkit uusista tuotteista ja asiantuntevaa apua, kun sinulla on haussa jokin täsmätuote. Olemme apunasi myös silloin, kun sinulla on ongelma tai haaste, johon sinulla ei ole vielä vastausta – meiltä sellaisia löytyy uusien ideoiden, tiedon ja tuotteiden muodossa.

Selaile kuvastoa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi