Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat

Tutustu Wulff-konsernin avoimiin työpaikkoihin, Trainee- ja TE-yhteistyömahdollisuuksiin. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Wulffilla teet töitä elämää ja myyntiä rakastavien ihmisten kanssa.

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin.

Vastuullisempi, viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun.

Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


🌟 Liity Wulffin-tiimiin Helsingin Konalaan ja tee työpäivistä parempia🌟 


Etsimme innostavaa ja motivoitunutta myyjää Wulffin myymälään Helsingin Konalaan. Uusi asiakashurmaajamme voit olla sinä itse tai tuntemasi henkilö; vastavalmistunut tai jo myynnin ja asiakaspalvelun konkari. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (25 h/vko), ja työajat sijoittuvat ma-pe klo 8.15-16.15 välille.

Tarjoamme sinulle enemmän kuin työpaikan: mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja menestyä kanssamme sekä vaikuttaa siihen, millainen on tulevaisuuden työelämä! Meillä on inspiroiva ja kannustava ilmapiiri, jossa työskentelet sekä tiiviisti osana pientä ja tehokasta myymälätiimiä että itsenäisellä ja vastuullisella otteella. Työviikkoosi kuuluu mm.

✨ aktiivinen myyntityö
✨ asiakaspalvelu myymälässä, puhelimessa ja sähköpostitse
✨ reklamaatioiden ja hyvitysten käsittely
✨ tuotteiden tilaaminen, vastaanottaminen ja hyllytys
✨ kampanjoiden ja esillepanojen rakentaminen
✨ myymälän yleisestä siisteydestä huolehtiminen
✨ inventointi
✨ kassaraportoinnit

Työssäsi onnistut, kun sinulla on positiivinen työskentelyote, joustavuutta ja halua ratkaista asiat tuloksellisesti ja asiakaskeskeisesti. Toivomme, että hallitset sujuvasti MS Office 365 -ohjelmat, olet kiinnostunut somepäivitysten tekemisestä ja vastuullisuus ja kestävä kehitys on sinulle tärkeää. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englanniksi ja ruotsiksi. Olet iloinen joukkuepelaaja, joka viihtyy nopeatempoisessa myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Uudet haasteet motivoivat sinua, ja haluat saavuttaa tavoitteet erinomaisen asiakaspalvelun kautta.

Avaa myymälän ovi – avaa ovi upeille mahdollisuuksille! Ole pian yhteydessä nasevan hakemuksen muodossa: mia.heiskanen@wulff.fi. Lisätietoja puhelimitse Mia Heiskanen p. 040 821 3453.