<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat

Tutustu Wulff-konsernin avoimiin työpaikkoihin, Trainee- ja TE-yhteistyömahdollisuuksiin. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Wulffilla teet töitä elämää ja myyntiä rakastavien ihmisten kanssa.

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan

Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin.

Vastuullisempi, viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun.

Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Julkaistu 8.5.2024
 
   

Group Business Controller, Wulff-Yhtiöt Oyj

   

Tietoa tehtävästä

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja vastuullisuusteoista? Tule Wulffin huipputiimiin rakentamaan parempaa maailmaa ja jättämään kädenjälkesi suomalaiseen vastuulliseen kasvutarinaan.

Wulff etsii liiketoimintaorientoitunutta Group Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen vastuualueenasi konsernin

o   Taloussuunnittelu, johdon raportointi ja niiden kehittäminen

o   Talouden tietorakenteet, järjestelmät ja prosessit sekä niiden kehitys

o   Vastuullisuusraportointi

o   Suorituksen johtaminen

o   Kiinteiden kulujen hallinta

o   Kehityshankkeiden business case -laskelmat

Tuet liiketoimintajohtoa johtamisessa ja kehittämisessä, näihin liittyvässä päätöksenteossa ja uusien toimintamallien läpiviemisessä.

Sparraat, haastat ja tuet liiketoimintaa aktiivisesti ja tuotat erilaisia analyysejä liiketoiminnan tarpeisiin. Varmistat liiketoiminnan kannattavuusraportoinnin ja avainmittarien seurannan oikeellisuuden. Toimit erilaisten järjestelmien kanssa proaktiivisesti, hyödynnät löytämääsi ja muokkaat niistä tarvittavan tiedon. Olet kiinni liiketoiminnan arjessa ja avainroolissa liiketoimintajohdon tukena. Raportoit CFO:lle.

Uudelta tiimiläiseltä odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvien yhteistyötaitojen lisäksi toivomme itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyvin vahvaa Excel -osaamista. Ymmärrät talouden kokonaisuuden, ja sinulla on kokemusta yrityksen muutostilanteista. Hallitset tuloslaskelman, taseen ja kassavirran lainalaisuudet. Pidät liiketoiminnan ja talousohjauksen prosessien kehittämisestä; ennustamisesta, budjetoinnista ja tulevaisuuteen katsominen ylipäätään on sinulle luontaista. Arvostamme BI-työkalujen osaamista, kaupan alan tuntemusta ja kokemusta IFRS -raportoinnista, mutta erityisen tärkeää on halu ja kyky oppia uutta. 

Työntekijänä olet itseohjautuva, analyyttinen ja tykkäät selvittää syy-yhteyksiä ja löytää ratkaisuja. Sinulla on aktiivinen työote ja olet valmis tekemään työtä myös käytännönläheisesti ymmärtääksesi kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät. Vuorovaikutustaitosi ja paineensietokykysi on testattu työelämän vaihtelevassa arjessa. Nautit kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä ja englannin kielen taitosi on sujuva. Sinua innostaa ajatus työskennellä nopeasti muuttuvassa kasvuorganisaatiossa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät myyntiorganisaation näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä (hybridityö) sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa vastuullista suomalaista kasvutarinaa.

 Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Iiris Pohjanpalo perjantaina 17.5. klo 11-16 ja maanantaina 20.5. klo 9-13 p. 050 534 5176.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, jätäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 3.6. iiris.pohjanpalo@wulff.fi.


 
💚 Wulff on elämää rakastavien ihmisten työpaikka ja myyntiyhtiö, jossa asiakaskokemus, tuloksellisuus, vastuullisuus ja yrittäjyys ovat päivittäisessä työssä näkyviä arvoja. Tule mukaan tekevään, rohkeaan ja uudistumishaluiseen tiimiin – vakaan, perinteikkään ja jatkuvasti kehittyvän yhtiön palvelukseen.  
 
 
Julkaistu 15.3.2024
 
   

Myyntipäällikkö, Wulff Entre, kansainväliset tapahtumatuotannot

   

Wulff Entre hakee tiimiinsä myyntipäällikköä kansainvälisten tapahtumatuotantoihin 📣

Wulff Entre Oy on kansainvälisten kohtaamispaikkojen design- ja projektitoimisto. Sunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme messuosastoja, julkisia ja kaupallisia tiloja, sekä yritystapahtumia maailmanlaajuisesti. Autamme vuosittain viemään suomalaisten yritysten osaamista noin 30 maahan ja tuotamme useita kymmeniä kohtaamispaikkoja eri puolilla maailmaa.
 
Meillä on joustava työympäristö ja monipuolinen, liikkuva työ. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Espoon Kilossa, Wulff-talossa. Wulff Entre on osa Wulff-konsernia. Se on myös arvostettu ja tunnettu alan brändi. Tarjolla on haastavia työtehtäviä, jotka kasvavat kanssasi – tässä on mahdollisuus päästä kansainvälisen tapahtumatuotannon näköalapaikalle.


Uudelta tiimiläiseltä odotamme:

  • kykyä johtaa itseään ja suunnitelmallisuutta oman työn tekemiseen
  • kokemusta palvelumyynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta
  • kokemusta tapahtumatuotannosta ja ymmärrystä projektiluontoisesta työstä
  • sujuva englannin kielen taito
  • matkustusvalmiutta
  • kaupallinen ajattelutapa
  • sosiaalinen ja kiinnostunut luonne ja ennen kaikkea halu auttaa asiakasta

 Plussaa on, jos 

  • osaat ruotsia ja/tai saksaa

 
💚 Wulff on elämää rakastavien ihmisten työpaikka ja myyntiyhtiö, jossa asiakaskokemus, tuloksellisuus, vastuullisuus ja yrittäjyys ovat päivittäisessä työssä näkyviä arvoja. Tule mukaan tekevään, rohkeaan ja uudistumishaluiseen tiimiin – vakaan, perinteikkään ja jatkuvasti kehittyvän yhtiön palvelukseen.  


 
Innostuitko tai tunnetko sopivan henkilön? Saa hakea ja vinkata. Haethan tehtävää pe 28.3.2024 mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo heti ensimmäisiä kiinnostavia kontakteja saatuamme, toimi siis heti! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi myyntijohtaja Ninni Laaksoselle, ninni.laaksonen@wulffentre.com
 
 
Julkaistu ti 9.1.2024
 
 

Asiakkuuspäällikkö, Wulff Naxor, Kuopio-Joensuu

 

Tule asiakkuuspäälliköksemme B2B-myyntiin 📣

Tule tekemään parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan yhdessä 133-vuotiaan ja vakavaraisen Wulffin kanssa! Haemme Kuopio-Joensuu-alueelle ratkaisutaitoista asiakkuuspäällikköä, jonka tehtävänä on tavata yritysasiakkaita ja myydä korkealuokkaisia Xyron Pro -laminointi- ja -tarroituslaitteita, Primacover-suojaustarvikkeita, AeraMax-ilmanpuhdistimia sekä laadukkaita ensiaputarvikkeita sekä -koulutuksia. Meillä on useita yksinmyyntituotteita, jotka ovat kohderyhmämme keskuudessa tunnettuja ja joita ei muualta saa.

Etsimme sinua, joka olet:

🎯tavoiteorientoitunut
🎯aktiivinen
🎯hyvä ihmistuntija
🎯klousaaja
🎯yrittäjähenkinen
🎯hyvä kommunikoija
🎯ajokortin haltija

Tarjoamme sinulle:

🏆vakituisen työpaikan
🏆etätyömahdollisuuden
🏆mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin bonusjärjestelmineen
🏆takuupalkan ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle, jonka jälkeen palkkaus tulospohjainen.
🏆hyvät työvälineet; puhelimen, tietokoneen ja tarvittaessa käyttöösi auton
🏆osaavan esihenkilön ja kokeneen tiimin tuen
🏆vakavaraisen, 133-vuotiaan pörssiyhtiön edut


Haku tehtävään on auki 28.1.2024 asti ja työssä on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Tina Dahlgren 10.1., 11.1., 16.1., 17.1. klo 10–14 numerossa 040 554 2130.


 #wulff #ergonomia #myynti #asiakkuuspäällikkö #accountmanager #myyjä #myyntineuvottelija #etätyö

Haku alkaa 9. tammikuuta 2024 ja päättyy 28. tammikuuta 2024, klo 23.59. 
 
 
GV-16