Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat

Tutustu Wulff-konsernin avoimiin työpaikkoihin, Trainee- ja TE-yhteistyömahdollisuuksiin. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Wulffilla teet töitä elämää ja myyntiä rakastavien ihmisten kanssa.

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin.

Vastuullisempi, viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun.

Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


Tule asiakkuuspäälliköksemme B2B-myyntiin 📣


Tule tekemään parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan yhdessä 133-vuotiaan ja vakavaraisen Wulffin kanssa! Haemme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ toimimaan Kaakkois-Suomen myyntialueella (Lappeenranta-Kotka-Kouvola). Voit olla työurasi alkuvaiheessa, jonkin verran myyntitaustaa omaava tai jo enemmän kokemusta kartuttanut henkilö. Ergonomian tuntemuksesta jo etukäteen on hyötyä, mutta ennen muuta etsimme henkilöä, joka ymmärtää asiakasta ja osaa myydä. Meillä on useita yksinmyyntituotteita, jotka ovat kohderyhmämme keskuudessa tunnettuja ja joita ei muualta saa. Tuotteillamme vaikutetaan positiivisesti yksittäisen työntekijän elämänlaatuun ja sitä kautta myös asiakasyrityksen tuottavuuteen.

Etsimme sinua, joka olet:

🎯tavoiteorientoitunut
🎯aktiivinen
🎯hyvä ihmistuntija
🎯klousaaja
🎯yrittäjähenkinen
🎯hyvä kommunikoija
🎯ajokortin haltija
 

Tarjoamme sinulle:

🏆vakituisen työpaikan
🏆etätyömahdollisuuden
🏆mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin bonusjärjestelmineen
🏆takuupalkan ensimmäiselle neljälle kuukaudelle
🏆hyvät työvälineet; puhelimen, tietokoneen ja tarvittaessa käyttöösi auton
🏆osaavan esihenkilön ja kokeneen tiimin tuen
🏆vakavaraisen, 133-vuotiaan pörssiyhtiön edut

Haku tehtävään on auki 12.11.2023 asti ja työssä on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Tina Dahlgren ma–to klo 10–14 numerossa 040 554 2130, tina.dahlgren@rekrytointitalli.fi.

 

👉 Täytä hakemus

#wulff #ergonomia #myynti #asiakkuuspäällikkö #accountmanager #myyjä #myyntineuvottelija #etätyö

Wulff Ergonomia on osa Wulff-konsernia. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaamme täydellinen työpäivä! Teemme viihtyisän ja toimivan työpisteen – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Wulff tarjoaa asiakkailleen mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, toimistokalusteita, ensiaputarvikkeita, ilmanpuhdistimia sekä muita innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa www.wulff.fi.