<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Kohtaamis­paikkojen design- ja projektitoimisto

MESSUPALVELUT | TILASUUNNITTELU | TAPAHTUMAT

Tutustu palveluihimme
Embedded World 2023_Bittium

Unohtumattomat toteutukset – ammattitaidolla

Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme messuosastoja, julkisia ja kaupallisia tiloja, sekä yritystapahtumia.

Asiantuntijamme tukevat asiakkaitamme projektien läpiviennissä maailmanlaajuisesti. Intohimomme ja pitkä kokemuksemme takaa aina parhaimman ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin.

Zen-Robotics-Pollutec-2014-650x411

Messuosastot

Messukonseptimme ovat näyttäviä, brändin mukaisia kokonaisuuksia, jotka eivät vain houkuttele katseita, vaan tuovat asiakkaat osastollenne. Vahva kokemuksemme takaa onnistuneet messut ympäri maailmaa. 

Lue lisää
Studio_Mask Group 1-1

My Remote Studio

Aina livetapaaminen ei ole vaihtoehto. My Remote Studio -konseptin avulla teet laadukasta, brändin mukaista etäviestintää oman henkilöstön voimin. Etästudio mahdollistaa monenlaisten kohtaamisten järjestämisen. 

Lue lisää
Esmile (2)

Tilasuunnittelu

Suunnittelemme brändikokemusta viestiviä ja innostavia kaupallisia ja toimitiloja. Taidokas tilasuunnittelu ottaa huomioon kaupallisten tilojen toiminnallisuuden ja toimistojen hybridityön tarpeet.

Lue lisää

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Miten voimme auttaa sinua?

Me Wulff Entrellä autamme yrityksiä menestymään, oli kyse messukokonaisuuden hallinnasta, tilasuunnittelusta tai tapahtumista. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää ratkaisuistamme ja tekevät yrityksenne tarpeiden mukaan suunnitelman, jolla yrityksenne menestyy varmasti. 

Ninni Laaksonen

Chief Sales Officer
Wulff Entre
p. 050 362 9963
ninni.laaksonen@wulffentre.com

Salla Salonen

Account Director
Wulff Entre
p. 050 401 7455
salla.salonen@wulffentre.com