<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tilasuunnittelu

Suunnittelemme tiloja, jotka yhdistävät viihtyisyyden ja monimuotoisen työskentelyn, vahvistaen samalla kokonaisvaltaista brändikokemusta. 

Ota yhteyttä
Esmile (2)

Viihtyisyydestä voimaa

Viihtyisät toimitilat ovat rekrytoinnin valtti ja niillä on myös tärkeää rooli hybridi- ja monimuototyöskentelyn tarpeiden täyttämisessä. Suunnittelemamme tilat viestivät brändikokemusta ja houkuttelevat toimistolle kohtaamaan työkavereita. Optimaalinen tilankäyttö tuo yrityksellenne vuokra- ja käyttökustannussäästöjä. 

Tilasuunnittelua eri tarpeisiin 

Tilasuunnitteluun erikoistunut tiimimme ottaa aina huomioon toimialan tarpeet ja toiminnallisuuden. Tutustumme tilassa työskentelevien tarpeisiin ja asiakkaan palvelukokemukseen. Huomioimme projekteissamme toiveet ja tarpeet pienimpiä yksityiskohtia myöden.  

HAM-shop-4

Esimerkkejä palveluistamme

Opastus

Toimiva opastaminen helpottaa ja nopeuttaa tiloissa kulkemista, löytämistä ja tekee käyttökokemuksesta positiivisen. Suunnittelemme opastuskokonaisuudet niin kaupallisiin tiloihin kuin toimistokiinteistöihin, sisä- ja ulkotiloissa. 

Freesaus

Jos tarpeenanne on saada maltillisempi muutos nykytilanteeseen, autamme myös kevyemmällä freesauksella. Kustannustehokkailla materiaalivalinnoilla ja kevyemmillä ratkaisuilla saadaan korjattua nykytilanteen ongelmakohtia kohtuullisemmalla budjetilla ja nopeammalla aikataululla. 

Konseptointi

Kun yrityksellä on useampi toimipiste, luomme brändinne mukaisen tilakonseptin. Konseptoidut tilasuunnitelmat helpottavat ja nopeuttavat suunnitteluprosessia sekä tuovat sen myötä kustannussäästöä. 

Isompien toimistokiinteistöjen konseptoinnilla voidaan joissain tapauksissa jopa jättää yksittäisten tilojen uusimisessa suunnitteluosuus välistä, kun urakoitsijalla valmis manuaali, jonka perusteella tilat päivitetään. 

Isompien vuokrakiinteistöjen toimitilakonseptoinnilla tuotetaan manuaali, jonka perusteella tilojen uusiminen on helppo kilpailuttaa ja urakoitsijan toteuttaa jopa ilman erillisiä yksittäisiä sisustussuunnitelmia. 

Esmile (3)

Räätälöidyt suunnitelmat

Yritystiloissa ja kaupallisessa ympäristössä on usein toiminnallisuuksia, joiden tarpeisiin ei ole valmiita tyylikkäitä ratkaisuja. Tämä voi liittyä niin jätteenlajitteluun, logistiikkaan tai tiettyyn tarpeeseen, kuten ruokalähettien tilausten noutoon ja vastaanottoon.  

Ammattilaisista koostuva tiimimme suunnittelee yrityksen ympäristöön sulautuvat toimivat ratkaisut sekä kampanjaratkaisut myymälä- ja marketympäristöihin. 

 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tilasuunnittelun ammattilaiset apunasi

Me Wulff Entrellä haluamme auttaa yritystänne toimivien tilojen suunnittelussa ja muutoksen toteuttamisessa. Ammattilaisemme huolehtivat tilamuutosprojektin alusta loppuun huomioiden hybridi- ja monimuototyön tarpeet. Valitsemalla meidät kumppaniksi, varmistat, että tilasuunnittelu täyttää sille asetetut tavoitteet.

Satu Pekkala

CEO
Wulff Entre
p.  050 396 7537
satu.pekkala@wulffentre.com

Ninni Laaksonen

Chief Sales Officer
Wulff Entre
p. 050 362 9963
ninni.laaksonen@wulffentre.com