<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Palvelumme

Luota kiinnostavien ja näyttävien tilojen ja kohtaamispaikkojen suunnittelu ammattilaisten käsiin.

Ota yhteyttä

Suunnittelua ja projektinhallintaa ympäri maailman yli 100 vuoden kokemuksella

Kokemus, innovaatio ja käytännöllisyys ohjaavat Wulff Entreä suunnitteluprojekteissamme. Tarjoamme kattavasti erilaisia messu-, tapahtuma- ja tilasuunnittelupalveluja ympäri maailman, yli 100 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen huipputiimimme varmistaa, että yrityksenne menestyy ja saa parasta mahdollista konsultointia projektin eri vaiheissa.  

Autamme tekemään yrityksenne messutilasta, tapahtumasta tai toimistosta näyttävän ja kiinnostavan. Meillä Wulff Entrellä on kansainväliset verkostot, ja kokeneen projektitiimimme ansiosta sinun ei tarvitse käyttää turhaa aikaa projektin suunnitteluun tai yksityiskohtiin. Viemme projektin läpi ammattitaidolla missä päin maailmaa tahansa. 

Vuoden 2024 messut

Vuoteen 2024 mahtuu pitkä lista kiinnostavia messuja ympäri maailmaa. Jos tarvitset apua messujen suunnittelussa tai koko projektin läpiviennissä, anna meidän auttaa!

Miten voimme auttaa sinua?

Me Wulff Entrellä autamme yrityksiä menestymään, oli kyse messukokonaisuuden hallinnasta, tilasuunnittelusta tai tapahtumista. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää ratkaisuistamme ja tekevät yrityksenne tarpeiden mukaan suunnitelman, jolla yrityksenne menestyy varmasti. 

Ninni Laaksonen

Chief Sales Officer
Wulff Entre
p. 050 362 9963
ninni.laaksonen@wulffentre.com

Salla Salonen

Account Director
Wulff Entre
p. 050 401 7455
salla.salonen@wulffentre.com