<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

My Remote Studiolla erottaudut kilpailijoista 

 

Ota yhteyttä

Brändin mukaista etäviestintää kustannustehokkaasti oman henkilökunnan voimin 

Aina livetapaaminen ei ole vaihtoehto, jonka vuoksi My Remote Studio –palvelumme on osuva ja tehokas ratkaisu. Wulff Entren My Remote Studio-konseptin avulla yrityksesi voi tehdä oman tiimin voimin, itse tuotettuna brändi-ilmeen mukaista laadukasta etäviestintää. 

My Remote Studiolla moniin tapahtumiin 

Etästudio rakennetaan yrityksen omiin tiloihin, ja se mahdollistaa monenlaisten hetkien järjestämisen, kuten: 

  • Webinaarit 
  • Podcastit 
  • Koulutustilaisuudet 
  • Asiakastapaamiset 
  • Tuote-esittelyt 
  • Yrityksen sisäiset tilaisuudet 
DB_Shenker_2

Laadukasta sisäistä viestintää 

Yrityksen oman brändi-ilmeen mukaan suunniteltu ja rakennettu studio mahdollistaa mm. organisaation sisäisen ja ulkoisen viestinnän tekemisen ilman ulkopuolista tuotantoryhmää ja matalalla kynnyksellä omista tiloista käsin.  

Studio voidaan asentaa toimitiloihinne esimerkiksi työhuoneeseen tai osaksi neuvottelutilaa. Tilasuunnittelijamme varmistavat, että studionne on juuri teidän yrityksenne brändi-ilmeen mukainen ja näyttäydytte edustavasti myös etätapaamisissa. 

Itsepalvelustudio moneen tarpeeseen

Suunnittelemme itsepalvelustudiot aina yrityksen tarpeista lähtöisin. Usein studiot suunnitellaan mahdollisimman monikäyttöisiksi ja palvelemaan eri liiketoimintayksikön käyttötapauksia. 

Hinnat 

Hinta sisältää studion avaimet käteen -pakettina tiloihinne (av-tekniikka, ohjaustiski, greenscreen, taustaseinäkkeet, asennus ja koulutus)

  • 2-kameran studio avaimet käteen pakettina alkaen 22 000 € + alv
  • 3-kameran studio alkaen 25 900 € + alv
2021_06 Rotuaarin studio_010_VERKKOON

Tyytyväisiä asiakkaitamme

 

Miten voimme auttaa sinua?

Itsepalvelustudiolla tuotat huipputason webinaarit, podcastit, henkilöstöinfot, online-koulutukset tai vaikka webinaarit oman tiimin voimin. Itsepalvelustudiolla yrityksenne säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Kerromme mielellämme lisää kustannustehokkaista itsepalvelustudioista, joka asennetaan suoraan yrityksesi omiin tiloihin. 

Satu Pekkala

CEO
Wulff Entre Oy 
p. 050 396 7537 
satu.pekkala@wulffentre.com

Hanne Laitila

Project Manager
Wulff Entre Oy 
p. 044 459 6166 
hanne.laitila@wulffentre.com