<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Messuille ja kohtaamisiin

Kansainväliset messut ja tapahtumat ja studioratkaisut etäkohtaamisiin sekä webinaareihin. Wulff Entre on osaava suunnittelu- ja projektikumppanisi.

Varaa aika asiantuntijaltamme

Kansainväliset messupalvelut

Miltä näyttää messujen tulevaisuus? Tuloksekkaalta – kun suunnittelet ja toteutat messutapahtumasi Wulff Entren kanssa! Wulff Entrellä on yli 100 vuoden kokemus suomalaisten yritysten osaamisen viennistä ulkomaille. Tiedämme, missä tapahtumassa juuri sinun yrityksesi kannattaa olla mukana, ja kontaktiemme ja kokemuksemme ansiosta pääset tapahtumissa parhaille paikoille. Yhteistyö kanssamme antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä messustrategiaasi saadaksesi parhaat tulokset – älä anna investointisi mennä hukkaan!

Wulff Entrellä käytössäsi on kansainvälisen messupalvelualan suunnittelun, designin ja projektijohtamisen huipputiimi. Vuosittain viemme asiakkaidemme osaamista yli 100 näyttelyyn ja 30 maahan. Hyppää matkaan mukaan ja tule rakentamaan yrityksellesi kansainvälistä menestystä! 

Wulff.fi_nostolaatikko_wulffentre2_590x430
Wulff.fi_nostolaatikko_wulffentre_590x430

Messutapahtumat vastuullisemmin!

Messutapahtumia on mahdollista järjestää vastuullisesti. Ekologisuuden ja vastuullisuuden huomiointi esimerkiksi osastoilla käytettävissä materiaaleissa on Wulff Entrelle tärkeää, ja iloksemme myös yhä useamman asiakkaan vaatimuslistalla jo valmiiksi. Hyvänä esimerkkinä ovat osastoilla käytettävät materiaalit ja rakenteet: Wulff Entrelle ensisijainen vaihtoehto on aina uudelleenkäytettävä tai kierrätettävä vaihtoehto.

Studioratkaisulla vaikuttavuutta etäkohtamisiin 

Koronapandemia muutti maailmaa: työelämän murros on tässä ja nyt. Kasvokkain kohtaamisia arvostetaan ja arvotetaan vielä aiempaa korkeammalle. Samalla etäkohtaamiset ja hybriditapahtumat tulivat jäädäkseen. Niiltä vaaditaan sekä elämyksellisyyttä että teknistä laatua. Wulff Entren My Remote Studio on ratkaisu elämyksellisiin etäkohtaamisiin ja laadukkaisiin webinaareihin!

My Remote Studio rakentuu kanssamme nopeasti yrityksesi omiin tiloihin. Ratkaisun voit ostaa omaksesi tai hankkia palveluna kuukausivuokralla. 

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_Aalto1

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi