<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Henkilöstövuokrauspalvelumme, Wulff Works, tekee työnhausta ja kumppanuudesta henkilökohtaista, hauskaa ja helppoa.

Varaa aika asiantuntijaltamme

Työllistä joustavasti

Wulff Worksin henkilöstövuokrauspalvelu mahdollistaa resurssien optimoinnin vaihtelevien työtarpeiden mukaan. Wulff Works tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ammattitaitoisen työvoiman käyttöön juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Tämä joustavuus on korvaamatonta erityisesti projektityössä ja sesonkiluonteisessa liiketoiminnassa.

Wulff_Works_fiiliskuva_sesonkityöt_590x430
Wulff_Works_fiiliskuva_kustannustehokas_590x430

Kustannustehokasta kasvua

Wulff Works tarjoaa taloudellisesti tehokkaan vaihtoehdon asiakasyritystensä kasvuun. Palkat ja niihin liittyvät etuisuudet ovat kiinteitä kustannuksia, joita välttämättä haluta kasvuvaiheessa olevaan yritykseen. Työvoiman hankinta vuokrapalveluna kustannuksia antaa yrityksille mahdollisuuden hallita kustannuksiaan tehokkaammin.

Keskity ydinosaamiseesi 

Wulff Worksin ammattilaisten avulla yritykset voivat nopeasti hankkia erikoisosaamista, jota he eivät välttämättä tarvitse päivittäisessä liiketoiminnassaan. Tämä antaa mahdollisuuden tarttua uusiin projekteihin ja haasteisiin ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Kun henkilöstöasiat on ulkoistettu meille, asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa ilman huolta rekrytointiprosesseista, koulutuksesta ja henkilöstöhallinnosta. Tämä vapauttaa aikaa ja resursseja yrityksen ydinliiketoimintaan ja strategisiin tavoitteisiin.

Wulff_Works_fiiliskuva_ydinosaaminen_590x430

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja suorahakuun liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää palveluistamme, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä kanssasi suunnitelman yrityksesi resurssien optimoimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Sami Asikainen

toimitusjohtaja
Wulff Works
p. 040 700 9915
sami.asikainen@wulff.fi