<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Ratkaisut yrityksille

Wulffin asiakkuus tarkoittaa keskitettyjä hankintoja, ajan ja kulujen säästöä sekä pienempää ympäristökuormitusta.

Varaa aika asiantuntijaltamme
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_nainen_pallotuoli_hahmo

Kattava palvelu- ja tuotevalikoima

Vastuullisuus on aina vain tärkeämpi tekijä kumppaneiden valinnassa. Siksi Wulff on panostanut vahvasti kattavaan tuote- ja palveluvalikoimaan sekä toiminnan kehittämiseen vielä aiempaa monikanavaisemmaksi ja vastuullisemmaksi.

Wulff sopimusasiakkuus 

Yksi toimittaja, kaikki työpaikkatarvikkeet

Sopimusasiakaskonsepti helpottaa asiakkaiden säännöllisiä hankintoja. Sopimusasiakkaita palvellaan myös verkossa yhä monipuolisemmin räätälöidyin ratkaisuin.

Wulffin asiakkaille on tärkeää, että he voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja liiketoimintaansa ja luottaa siihen, että työpaikan tarvikehankinnat hoidetaan hallitusti ja keskitetysti.

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_3
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_6

Asiantuntijamme palvelevat

Asiantuntijamme palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun  ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Kasvata yrityksesi myyntiä Wulffin jälleenmyyjänä 

Hyödynnä Wulffin hankintavoimaa ja kehitä yrityksesti tai myymäläsi valikoimaa hyvillä tuotteilla ja tuoteryhmillä! Kauttamme saat myyntiin laajasta valikoimasta. Kumppanuus Wulffin kanssa kannattaa, kun haluat keskittää hankintojasi ja tehostaa logistiikkaasi.

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_4

Varaa aika asiantuntijaltamme

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi

Tyytyväisiä asiakkaitamme