Ota yhteyttä

Q-CONNECT – vastuulliset työpaikkatuotteet

Q-CONNECT on vastuullinen työpaikkatuotebrändi, jonka ekologisten tuotteiden määrä on jatkuvassa kasvussa. Laadukkaat, kekseliäät ja tyylikkäät Q-CONNECTit saatavillesi tuo Wulff.

Kysy lisää vastuullisista tuotteistamme
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_q-connect_kyna

Euroopan johtava vastuullisten toimistotarvikkeiden valmistaja

Q-CONNECT on Euroopan johtavia toimisto- ja työpaikkatuotebrändejä. Merkin työpaikoille, toimistoihin ja koteihin sopivia, monipuolisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita käytetään yli 20 maassa. Q-CONNECT:n 25 vuoden historia laadukkaiden toimistotarvikkeiden tuotemerkkinä antaa sille sekä mahdollisuuden että vastuun tehdä hyvää maapallolle säilyttäen sen elinvoimaisena ja monimuotoisena myös tuleville sukupolville. Siksi tämän brändin tuotteet ovat myös tärkeä ja kiinnostava osa Wulffin tarjoamaa vastuullisten työpaikkatarvikkeiden valikoimaa.

Q-CONSIOUS – Kestävän kehityksen kolme pilaria

Q-CONNECT:n vastuullisuusohjelma, Q-CONSIOUS, käsittelee brändin kestävyyttä kolmesta eri näkökulmasta; 1) hyvinvoivat ja yhdenvertaiset ihmiset laadukkaiden työpaikkatuotteiden takana 2) merkitykselliset tuotteet 3) yhteinen, parempi planeettamme, Maa, jonka hyvinvointi on kaiken olemisen edellytys.

Q-CONSIOUS-vastuullisuusohjelma noudattaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_q-connect_wipes

1. Yhdenvertaisuus ja ihmisten hyvinvointi

Ihmiset ovat jokaisen yrityksen sydän, niin myös Q-CONNECT:lla. Omistautuneet ja lahjakkaat tekijät ovat Q-CONNECT:n laadukkaiden tuotteiden takana.

Q-CONNECT-arvoketjussa on mukana yrityksiä  useista eri maista ja maanosista. Q-CONNECT on sitoutunut varmistamaan, että kaikki arvoketjuun osallistuvat ihmiset voivat työskennellä kestävässä ja osallistavassa ympäristössä, jossa he voivat tunnistaa ja hyödyntää omat kykynsä sekä kehittää taitojaan. Näin Q-CONNECT auttaa parantamaan ja turvaamaan työntekijöiden hyvinvoinnin koko arvoketjussaan.

2. Merkitykselliset työpaikkatuotteet

Q-CONNECT:n suosio on suoraan yhteydessä brändin tarjoamiin laadukkaisiin ja ekologisiin työpaikkatuotteisiin.  Laadun ja kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi asiakkaat vaativat tuotteilta myös vastuullisuutta. Q-CONNECT:n lupaus on, että 80 % sen valikoiman tuotteista on vastuullisia vuonna 2027 mennessä, EU:n kestävän kehityksen tavoitteen mukaisesti.

3. Parempi planeetta

Lopulta yksi asia yhdistää meidät kaikki: planeetta, jolla elämme. Q-CONNECT:lle on tärkeä jättää elinkelpoinen ja kukoistava maapallo uusille sukupolville, ja siksi toimiin planeettamme pelastamiseksi on toimittava nyt. Q-CONNECT on sitoutunut kunnianhimoiseen aikatauluun ja merkityksellisiin tavoitteisiin sekä oman että kumppaniensa vastuullisen toiminnan puolesta. Tästä tavoitteesta kertovat useat ympäristösertifikaatit ja -tunnustukset, kuten Joutsenmerkki, FSC-, PEFC- ja Ecolabel-merkinnät Q-CONNECT:n tuotteissa.

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_q-connect_bottle_pen

Tutustu Q-CONNECT -tuotteisiin Wulffinkulma.fi:ssä

Q-CONNECT:n kattavan ja vastuullisen tuotevalikoiman löydät Wulffinkulman Q-CONNECT-shopista. Q-connectilla on valtava valikoima tuotteita muun muassa paperituotteista kyniin, pakkaustarvikkeisiin, ergonomiaratkaisuihin ja paristoihin. Brändin tuotteet kehittyvät jatkuvasti vastuullisemmiksi, mm. muovista valmistusmateriaalina luovutaan asteittain. Ekologisten tuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Wulffinkulmassa on aina nähtävillä uusin ja ajankohtaisin Q-CONNECT-tuotevalikoima! 

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa työpaikkatuotteiden vastuullisuuteen ja ekologisempia toimistotarvikkeita koskeviin valintoihin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi