Premium-messupalvelut2

Palvelut

Monipuoliset myyntikanavat sekä kattava
palvelu- ja tuotevalikoima

Wulffin asiakkaat ovat toivoneet yhä enemmän mahdollisuuksia hoitaa kaikki toimistomaailman hankinnat yhä keskitetymmin. Myös ekologiset arvot ovat aina vain tärkeämpiä kumppaneiden valinnassa. Siksi Wulff on panostanut vahvasti kattavaan tuote- ja palveluvalikoimaan sekä toiminnan kehittämiseen vielä aiempaa monikanavaisemmaksi ja vihreämmäksi.

Wulff tuo markkinoille innovatiivisia ja uusia ratkaisuja ja erikoistuotteita ja on samalla tehokas toimiston perustuotteiden toimittaja. Wulffin ratkaisut tuovat asiakkaille kustannussäästöjä ja tehokkuutta hankintojen hallintaan. Asioiminen on mahdollista jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla, olipa sitten kyseessä asiakaskohtaisesti räätälöity palvelumalli, henkilökohtainen tapaaminen, verkkokauppa tai kivijalkamyymälä.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaitamme palvelee henkilökohtaisesti yli 200 B2B-myynnin ammattilaista. Henkilökohtaista palvelua asiakkaamme saavat myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupassa Wulffinkulma.fi.

Palvelumallit täydentävät toisiaan

Sopimusasiakaskonsepti helpottaa asiakkaiden säännöllisiä hankintoja. Asiantuntijamyynti palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Yhteistä molemmille palvelumalleille on Wulffin osaamisen tarjoaminen asiakkaan käyttöön. Kokonaisvaltaisella palvelulla edistetään asiakkaiden tyytyväisyyttä ja asiakassuhteiden jatkuvuutta.

Yksi tämän päivän tärkeimpiä liikepaikkoja on verkko. Sopimusasiakkaita palvellaan verkossa yhä monipuolisemmin heille räätälöidyin ratkaisuin ja verkkopalvelun käyttö on jatkuvassa kasvussa. Erityisesti mikroyrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu Wulffinkulma.fi-verkkokauppa on tavoittanut jatkuvasti uusia asiakkaita.

Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa huomisen Wulffin kehittämisessä.