<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Aamiais-, kokous- ja seminaaritarjoilut vaivatta

Wulff Cateringin laadukkaasta tarjonnasta löydät sopivaa tarjottavaa joka tilaisuuteen.

Varaa aika asiantuntijaltamme
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_catering

Hyvällä ruoalla voi arvostaa ja kunnioittaa

Yhdessä syöminen on yksi ikiaikaisimpia tapoja jakaa, luottaa ja rakentaa ihmisten välillä. Hyvällä ruoalla voi arvostaa ja kunnioittaa. Yrityksesi on myös sitä, mitä se tarjoaa: kokouksissa, lounailla, juhlaillallisilla ja tapahtumissa. Päätä, millaista tarinaa tarjoamasi ruoka kertoo asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi ja henkilöstöllesi.

Haluaisitko hoitaa aamiais- ja kokoustarjoilut tai isommat seminaaritarjoilut täysin vaivatta? Ja samalla paremmin ja laadukkaammin kuin koskaan?

Wulffin Catering-palvelu tuo Chef Rôtisseur -tasoiset palvelut saatavillesi helposti. Näistä herkuista on nautittu myös presidentinlinnassa: menumme on tehty samoista raaka-aineista, samoilla resepteillä ja ennen kaikkea samalla suurella rakkaudella ruokaan.

Mitä kaikkea meiltä löytyy? Muun muassa aitoon juureen tehtyä leipää, korvapuusteja, jotka maistuvat isoäidin tekemille. Salaatteja, keittoja, piiraita ja täytettyjä leipiä, jotka ovat kauden kotimaisten raaka-aineiden juhlaa. Jokainen ruokavalio on tärkeä, emme veloita lisämaksua erikoisruokavalioista. Ilmoita vain meille, mitä haluat meidän huomioivan.

Wulffin kanssa onnistut tekemään vaikutuksen! Tarjoa tärkeille ihmisille ruokaa, joka on hyvää, tekee hyvää – ja tekee yrityksestäsi vielä paremman. Wulff Catering on laatua, helppoutta ja hyviä makuja sinua ja vieraitasi varten.

 

Wulff_Catering_esite_kansi

Esite

Lue lisää Wulffin catering-palvelusta

Anna meidän olla apunasi!

Tutustu esitteseen

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Pyydä tarjous catering-palveluista

p. 0300 870 414
info@wulff.fi