<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Hiilineutraali Wulff

Monet Wulffilta työpaikkatuotteita hankkivat ovat huomanneet, että vastuulliset tuotteet ovat ystävällisiä sekä ympäristölle että budjetille. Wulffin vastuullisten tuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti.

Kumppaneita valittaessa suosimme kestävään kehitykseen, ympäristön parantamiseen ja eettiseen toimintaan sitoutuneita yrityksiä.

Juttele asiantuntijan kanssa

Hiilineutraaleja tuotteita merkittävä osuus valikoimasta 2030 mennessä

Valikoimaamme lisätään erityisesti tuotteita, joissa on käytetty ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä. Olemme päivittäneet omat eettiset ohjeistuksemme, jotka käymme läpi vuosisopimuskumppaniemme kanssa vuoden 2022 loppuun mennessä. Eettiseen ohjeistukseen sitoudutaan allekirjoitetulla sopimuksella. Ympäristövaikutusten lisäksi ohjeistuksessa otetaan kantaa lahjontaan ja ihmisoikeuksiin.

Vastuullinen toimitusketju ja hiilineutraalit toimituspisteet

Wulffin toimitusketju on ollut jo pitkään alan ympäristöystävällisin ja se on hyvää vauhtia kehittymässä edistyksellisen vastuulliseksi. Tuotteiden koko logistinen tilaus-toimitusketju tavarantoimittajalta asiakkaalle muutetaan mahdollisimman vähäpäästöiseksi, ja jos päästöjä jää, ne kompensoidaan sataprosenttisesti. Toimitusketju sisältää tuontikuljetuksen tavarantoimittajalta Wulffin varastoihin, varastoinnissa käytettävän energian, tilausten kuljetukset asiakkaille ja kierrätyksen ja/tai palautuksen.

Hiilineutraali_toimitusketju_590x430
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_Aurinkopaneelit

Omassa toiminnassaan Wulff vähentää päästöjä

Omassa toiminnassaan Wulff vähentää päästöjä, kulutusta ja toiminnasta syntyvää jätettä aktiivisesti. Vuonna 2022 yhtiön omista toimipisteistä tulee hiilineutraaleja. Suomessa Espoon Kilon Wulff-talo tuottaa jo oman energiansa toimitilan katolle kesällä rakennetulla aurinkovoimalalla ja vastaavia hankkeita on käynnissä myös muissa toimintamaissa.

Voimalan teho on 107 kWp:tä ja kokonaistuotanto vuodessa n. 90 MWh. Aurinkoenergia on vihreää energiaa parhaimmillaan, sillä sen tuottaminen on melutonta, ehtymätöntä ja lähes saasteetonta. Wulff otti aurinkopaneelit käyttöön etujoukossa Suomessa. Investoimalla uusiutuvaa energiaa tuottavaan omaan aurinkovoimalaan Wulff voi yrityksenä parantaa energiatehokkuutta ja vähentää hiilidioksidipäästöjä omalta osaltaan.

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi