<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Hiilineutraali Wulff

Monet Wulffilta työpaikkatuotteita hankkivat ovat huomanneet, että vastuulliset tuotteet ovat ystävällisiä sekä ympäristölle että budjetille. Wulffin vastuullisten tuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti.

Kumppaneita valittaessa suosimme kestävään kehitykseen, ympäristön parantamiseen ja eettiseen toimintaan sitoutuneita yrityksiä.

Juttele asiantuntijan kanssa

Hiilineutraaleja tuotteita merkittävä osuus valikoimasta 2030 mennessä

Valikoimaamme lisätään erityisesti tuotteita, joissa on käytetty ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä. Olemme päivittäneet omat eettiset ohjeistuksemme, jotka käymme läpi vuosisopimuskumppaniemme kanssa vuoden 2022 loppuun mennessä. Eettiseen ohjeistukseen sitoudutaan allekirjoitetulla sopimuksella. Ympäristövaikutusten lisäksi ohjeistuksessa otetaan kantaa lahjontaan ja ihmisoikeuksiin.

Hiilineutraali toimitusketju

Toimitusketjussa: tuontikuljetuksissa, varastoinnissa, asiakastoimituksissa ja kierrätyksissä ja palautuksissa käytetään ympäristöystävällisiä, hiilineutraaleja vaihtoehtoja aina, kun mahdollista. Mahdolliset jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan rahoittamalla sertifioituja ilmastoprojekteja. Vuoden 2022 aikana Wulff yhtenäisti kuljetuskumppanikäytäntöjään Suomessa ja panosti vielä aiempaa tarkempaan päästölaskentaan sekä oman toiminnan analysointiin. Vuoden 2023 alkupuolella valmistuikin vielä aiempaa tarkempi suunnitelma reaalipäästöjen pienentämiseksi ja toiminnan kehittämiseksi kohti hiilikädenjäljen mahdollistamista.

Tavaralähetyksissä käytetyt pakkausmateriaalit ovat kierrätettävissä tai käytettävissä energiana. Pahvilaatikot, pakkausteippi, pakkausvanteet, kiristekalvot ja lavahuput sekä täytepaperit on kaikki valittu sen mukaan, että ne voidaan kierrättää tai hävittää ympäristöystävällisesti.

Wulff_Hiilineutraali_toimitusketju_2024
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_Aurinkopaneelit

Omassa toiminnassaan Wulff vähentää päästöjä

Omassa toiminnassaan Wulff vähentää päästöjä, kulutusta ja toiminnasta syntyvää jätettä aktiivisesti. Wulffin omat toimipisteet ovat olleet hiilineutraaleja vuodesta 2022 alkaen. Kaikissa Wulffin omistamissa kiinteistössä kaikissa sen toimintamaissa tuotetaan energiaa toimitilojen katoilla olevilla aurinkovoimaloilla. Esimerkiksi Espoon Kilon Wulff-talon voimalan teho on 110 kWp:tä ja kokonaistuotanto vuodessa n. 90 MWh. Aurinkoenergia on vihreää energiaa parhaimmillaan, sillä sen tuottaminen on melutonta, ehtymätöntä ja lähes saasteetonta. Wulff otti aurinkopaneelit käyttöön etujoukossa Suomessa sekä Espoon pääkonttoriin että Tuusulan Pakkasraitin logistiikkakeskukseensa.

Investoimalla uusiutuvaa energiaa tuottaviin omiin aurinkovoimaloihin Wulff voi yrityksenä parantaa energiatehokkuutta ja vähentää hiilidioksidipäästöjä omalta osaltaan. Omasta toiminnasta jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan.

🌳 Metsän istuttaminen on yksi tehokkaimpia tapoja lisätä hiilinieluja maailmaan, ja wulffilaisten toimesta on istutettu Suomessa jopa oma Wulff-metsä Pohjois-Savoon.

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi