<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Sopimusasiakkuus

Hankintojen järkevä suunnittelu ja yhtenäistäminen auttavat yritystäsi vähentämään kulutusta.

Varaa aika asiantuntijalle
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_6

Yksi toimittaja, kaikki työpaikkatarvikkeet

Wulffin sopimusasiakkaana annat meidän pitää huolta siitä, että yrityksesi työpaikka- ja toimistotarvikehankinnat ovat ajan tasalla ja juuri tarpeenne mukaisia. Saat kaikki tarvitsemasi toimiston perustarvikkeet kerralla nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Sopimusasiakkaanamme saat juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut ja hankintojen seurannan. Hankintojen järkevä suunnittelu ja yhtenäistäminen auttavat yritystä myös vähentämään kulutusta. Wulff on iso kotimainen toimija, jonka toiminta on luotettavaa ja viimeiseen asti hiottua. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut, ja jopa hieman enemmän. Wulff tarjoaa asiakkailleen laatua, nopeita ja varmoja toimituksia sekä jatkuvasti kehittyviä palveluja. Palvelemme joustavasti erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Haluamme tuoda toimialamme halutuimpana kumppanina asiakkaillemme ratkaisuja työn tehostamiseen ja myynnin edistämiseen riippumatta siitä, missä työtä tehdään.

Jokainen yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintaansa, kun työpaikan tarvikehankinnat hoidetaan keskitetysti ja vaivattomasti. Esimerkiksi suosittu toimistotarvikkeiden jakelupiste Wulff MiniBar voidaan automatisoida täyttöpalveluja myöten.

Oma verkkokauppa sopimusasiakkaidemme tilauksia varten

Wulff palvelee asiakkaitaan verkossa monipuolisesti. Suurille yrityksille ja konserneille meillä on oma verkkokauppa WulffNet, josta voi hankkia keskitetysti toimiston perustarvikkeet - nopeasti ja kustannustehokkaasti. WulffNetistä löydät kaikkiaan lähes 5 000 Wulff-tuotetta tietoineen sekä tuotteiden kierrätys- ja soveltuvuustaulukot. WulffNet palvelee sinua ympäri vuorokauden. Suora yhteys logistiikkajärjestelmäämme takaa, että tuotteiden saatavuustiedot ovat aina ajan tasalla.

Omat WulffNet-tunnukset yrityksellesi voit tilata Wulffin asiakaspalvelusta p. 0300 870 410 tai asiakaspalvelu@wulff.fi.

Wulffin Sopimusasiakkaana saat monia hyötyjä:

  • säästät arvokasta työaikaa
  • järkevöität hankintoja ja kustannuksia
  • saat automatisoidun tilausprosessin
  • saat kattavan tuen palvelulle
  • nautit loistavasta asiakaspalvelusta
  • voit hyvillä mielin keskittyä ydintehtäviisi

Sopimusasiakkuudesta Wulffin kanssa voit olla yhteydessä suoraan kaupalliseen johtajaamme Miika Salmiseen, p. 040 700 1549 ja .

Black Simple Bold Professional Twitter Profile Picture-2

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi