<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Vastuullisemmin!

Me ihmiset edustamme 0,01 % elämästä tällä planeetalla, ja voimme vaikuttaa 100 % elämään maapallolla. Siksi on tärkeää valita paremmin aina, kun se on mahdollista. Wulffin kanssa teet työpaikasta ja -ympäristöstä paremman  – vastuullisen. 

Juttele asiantuntijan kanssa

Vastuullinen strategia

Vastuullisuus on Wulffille tärkeä arvo, fokusalue ja hanke. Se on läsnä kaikessa toiminnassamme ja ihmisten arjessa, valintojamme ja päätöksiämme ohjaten. 

Vastuullisuusohjelmamme on tehty yhdessä vastuullisuuspalveluyritys Third Rockin ilmasto- ja ympäristöasiantuntija Leo Straniuksen kanssa. Se tukee YK:n 2030 Kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Toimintaamme ohjaamaan on valikoitunut erityisesti kolme teemaa: myönteisesti ilmastoon vaikuttaminen ja yhdenvertaisuuden, ihmisarvoisen työn ja talouskasvun lisääminen maailmaan. Tavoitteisiin, toimenpiteisiin ja mittareihin tutustut tarkemmin täällä. 

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_meri_taivas_kivet

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi