Ota yhteyttä

Vastuullisuus

Vastuullisuus ohjaa Wulffin toimintaa laajalti niin arvona, konseptina kuin hankkeina. Otamme kestävän kehityksen huomioon kaikissa Wulffin toiminnoissa ja niiden johtamisessa. Pyrimme järjestämään toimitilojemme kiinteistö- ja toimistojätteiden turvallisen ja hallitun käsittelyn sekä kierrätyksen. Edistämme, opastamme ja kannustamme henkilökuntamme myönteistä asennoitumista ympäristöasioihin ja niiden kehittämiseen. 

Hiilineutraali_toimitusketju_590x430

Tiesithän, että Wulff on alansa ympäristöystävällisin toimija

Wulffin valikoimassa on yli 40 000 tarkoin valikoitua tuotetta, jotka tähtäävät työpäivän parantamiseen ja sujuvoittamiseen alalla kuin alalla. Keskittämällä kaikki yrityksen hankinnat yhdelle ja samalle kumppanille, säästyy aikaa, rahaa, energiaa sekä luontoa, kun monien lähetyksien sijaan kaikki tarvitut tuotteet saapuvat perille samassa lähetyksessä aiheuttaen mahdollisimman vähän hiilidioksidipäästöjä.

Lisäksi Wulffin asiakkaana saat työpaikkatuotetoimituksesi perille kannettuna mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen. Miksi näin?

Jo yli 10 vuoden ajan Wulffin tuotteiden toimitusketju on ollut mahdollisimman lyhyt: tuotteet saapuvat Wulffin tavarantoimittajilta logistiikkakeskuksiimme Tuusulaan, Espooseen tai Akaalle ja matkaavat sieltä suoraan asiakkaillemme. Toimitusketjumme on lyhyt ja nopea. Wulff käyttää toimituksissaan yhteistyökumppaninaan Postia. Posti ja Wulff ovat sopineet keskenään, että kaikki Wulffin toimitukset ovat hiilineutraaleja. Näin ollen kaikki kuljetuksista syntyneet päästöt kompensoidaan Wulffin Vastuullisuusstrategian mukaisesti.Vastuullisuuden merkitys Wulffille

Vastuullisuuden merkitys Wulffin, niin kuin kaikkien yritysten ja yhteisöjen toiminnassa, on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Vastuullisuus nousi Wulffilla vuonna 2021 yhtiön neljänneksi arvoksi ja Vastuullisuuden voimakentästä versoi Wulff Vastuullisuus. Arvona, konseptina ja vastuullisuushankkeina vastuullisuus ohjaa Wulffin toimintaa laajalti. Vastuullisuus tarkoittaa Wulffille erityisesti myönteisiä ilmastotekoja, yhdenvertaisuuden, ihmisarvoisen työn sekä talouskasvun lisäämistä maailmaan.

Kun nämä teemat ovat vahvasti läsnä strategiassamme, on ympäristö- ja yritysvastuusta sekä taloudellisesta ja sosiaalisesta vastuusta huolehtiminen luonnollinen osa toimintaa.

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_5

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi vastuulliset ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi