<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Asiakkaille

Palveluksessasi: lähes 300 pohjoismaista työelämän palvelujen ja tuotteiden asiantuntijaa, B2B-verkkokauppamme, avoin verkkokauppa pienyrittäjille ja kuluttajille sekä myymälät Helsingissä, Lahdessa ja Turussa

Varaa aika asiantuntijaltamme
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_palveleva_Wulff_590x430

Palveleva Wulff

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua ja hankittavissasi ovat koko konsernimme kattavat palvelut ja tuotteet. Moni yllättyy myönteisesti laajasta valikoimastamme, sillä tuotteistomme ja palveluvalikoimamme kasvaa ja uudistuu jatkuvasti.

Vastuullinen toiminta on tärkeää meille ja tälle planeetalle: siksi kehitämme yhdessä kanssasi hankintojanne mahdollisimman vastuulliseksi ja tarjoamme tietoa toiminnan kestävämmäksi kehittämiseksi. 

Palvelumyymälämme löydät Helsingistä, Turusta ja Lahdesta. 

Mitä kaikkea meiltä saa?

Meidät tunnetaan alan laajimmasta työpaikkatuotteiden ja -palvelujen valikoimasta, MiniBar -täyttöpalvelukonseptistamme ja innosta kehittää toimintaamme jatkuvasti yhä vastuullisemmaksi. Kun tarvitset asiantuntemusta esimerkiksi ergonomiaan, ensiapuun, ilmanpuhdistukseen tai erikoistuotteisiin työmaille, löytyy meiltä ammattilainen apuun. Wulffilta saat myös kansainväliset messupalvelut, etästudioratkaisut ja tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut. Suomessa tarjoamme pääkaupunkiseudun asiakkaillemme myös vastuulliset, laadukkaat ja kiitetyt yrityscatering-palvelut sekä monipuoliset Canon Business Centerin tulostus- ja dokumentinhallintapalvelut.

Onko mielessäsi jokin tarve työpaikalle, jota emme vielä ole täyttäneet? Missä voisimme olla avuksi? Ota yhteyttä, tavataan kasvokkain, verkossa tai puhelimessa – todennäköisesti voimme auttaa!

Wulff.fi_Augustan_tori_4_590x430

Varaa aika asiantuntijaltamme

Verkkokauppamme palvelevat

Kuluttajille ja pienyrittäjille

Osta Wulffinkulmasta

Sopimusasiakkaille

Kirjaudu Wulffnet Kirjaudu EasyOrder

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi