Ota yhteyttä

Tilitoimisto- ja talouspalvelut

Enemmän kuin täsmällisesti ja tarkasti hoidettu kirjanpito ja taloushallinto Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla

Kysy lisää tilitoimistopalveluistamme

Tukea liiketoiminnan kehittämiseen

Parhaat tili- ja taloushallintotoimistot antavat sinulle enemmän kuin täsmällisesti ja tarkasti hoidetun kirjanpidon ja talouden. Ne antavat sinulle arvokasta tietoa, jonka avulla teet hyviä päätöksiä ja kehität liiketoimintaasi. Sähköinen taloushallintomme mahdollistaa taloushallinnon hoitamisen joustavasti paikasta riippumatta. Wulffin taloushallintopalvelut tarjoavat sinulle tytäryhtiömme Carpentum Oy (Uusimaa ja Pirkanmaa) ja Talouspalvelut Helmitaulu Oy (Pohjois-Pohjanmaa).

Wulffin taloushallintopalveluita ovat kirjanpito, laskutukset, viranomaisilmoitukset, sisäinen raportointi, tilinpäätökset, verotus, palkanlaskenta ja muut taloushallinnon lisäpalvelut. 

Laatua ja hyötyä paikallisin palveluin

Wulffilla tilitoimistopalveluita tuottavat vahvat, paikallisesti toimivat asiantuntijatiimit. Meiltä löytyy alati kasvava määrä vankkaa tilitoimisto- ja talousosaamista. Tiimissämme on esimerkiksi Keskuskauppakamarin hyväksymän tilintarkastajan tutkinnon ja KLT-tutkinnon suorittaneita. Panostamme vahvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja ammattilaisemme osallistuvat vuosittain lukuisiin valmennuksiin ja koulutuksiin.

Asiantuntevan tiimimme kanssa panostamme siihen, mikä tuottaa laatua ja hyötyä asiakkaillemme; tuemme yhtiön liiketoimintaa ja taloustoimintoja eri vaiheissa ja asioissa, kuten budjetoinnissa, kassavirtaennusteissa, investointilaskelmissa ja rahoitushakemuksissa.

 

Haluatko lisätietoja tilitoimistopalveluistamme?

Jos jokin yrityksesi talousasia askarruttaa, niin käänny talousasiantuntijoidemme puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa kirjanpitoon ja muihin yrityksen talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jos et ole vielä asiakkaamme, niin pyydä samalla tarjous tilitoimistopalveluista yrityksellesi!

Mauri Pennanen

Chief Operating Officer
Carpentum Oy
p. 040 7664993
mauri.pennanen@carpentum.fi

Olga Sevostyanikhina 

KLT Erityisasiantuntija
KLT vastaava

Carpentum Oy
p. 040 4553842
olga.sevostyanikhina@carpentum.fi