Ota yhteyttä

Tilitoimisto- ja talouspalvelut

Enemmän kuin täsmällisesti ja tarkasti hoidettu kirjanpito ja talous.

Varaa aika asiantuntijaltamme

Tukea liiketoiminnan kehittämiseen

Parhaat tili- ja taloushallintotoimistot antavat sinulle enemmän kuin täsmällisesti ja tarkasti hoidetun kirjanpidon ja talouden. Ne antavat sinulle arvokasta tietoa, jonka avulla teet hyviä päätöksiä ja kehität liiketoimintaasi.

Wulffin taloushallintopalveluita ovat kirjanpito, laskutukset, viranomaisilmoitukset, sisäinen raportointi, tilinpäätökset, verotus, palkanlaskenta ja muut taloushallinnon lisäpalvelut. Sähköinen taloushallintomme mahdollistaa taloushallinnon hoitamisen joustavasti paikasta riippumatta. Palvelut sinulle tarjoavat Carpentum Oy ja Talouspalvelut Helmitaulu Oy.

Laatua ja hyötyä paikallisin palveluin

Wulffilla tilitoimistopalveluita tuottavat vahvat, paikallisesti toimivat asiantuntijatiimit. Meiltä löytyy alati kasvava määrä vankkaa tilitoimisto- ja talousosaamista. Tiimissämme on esimerkiksi Keskuskauppakamarin hyväksymän tilintarkastajan tutkinnon ja KLT-tutkinnon suorittaneita. Panostamme vahvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja ammattilaisemme osallistuvat vuosittain lukuisiin valmennuksiin ja koulutuksiin.

Asiantuntevan tiimimme kanssa panostamme siihen, mikä tuottaa laatua ja hyötyä asiakkaillemme; tuemme yhtiön liiketoimintaa ja taloustoimintoja eri vaiheissa ja asioissa, kuten budjetoinnissa, kassavirtaennusteissa, investointilaskelmissa ja rahoitushakemuksissa.

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi

Jyri Kaarlela

myyntipäällikkö
Wulff Innovaatiot
p. 040 525 9230
jyri.kaarlela@wulff.fi