<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Lakipalvelut

Liike- ja kiinteistöjuridiikan palveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Kysy lisää lakipalveluistamme
9c608a_69bdbc4139234aef851e98d107834a34~mv2_d_1938_1315_s_2

Liike- ja kiinteistöjuridiikan lakipalvelut

Jokainen yritys tarvitsee lakimiestä - toiset aina silloin tällöin ja toiset taas jatkuvasti. 

Palveluvaihtoehtomme ovat toimeksiantokohtaiset palvelut, tai sopimusasiakkaillemme ulkoistettu in-house lakimies.

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta asiakaskuntamme ympäri Suomea ja ulkomaita. Pystymme hoitamaan tehtävämme täysin etänä, käytössämme on kaikki nykyaikaiset tietotekniikan ratkaisut tämän toteuttamiseksi. Tulemme tarvittaessa myös asiakkaidemme luo ja asiakkaanamme olet aina tervetullut toimistollemme.

Asiantuntevat lakipalvelut pienille ja suurille asiakkaille

Wulff Lakipalvelut toteuttaa yhteistyössä Lakitoimisto Korniloff Oy, joka on liike- ja kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus liike- ja kiinteistöjuridisista toimeksiannoista ja voimmekin rehellisesti väittää olevamme hyvin ammattitaitoisia siinä mitä teemme.

Asiakaskuntaamme kuuluu pienistä yrityksistä isoihin pörssiyrityksiin. Asiakkaidemme toimialat ovat mm. erilaisissa palveluliiketoiminnassa, tuonti- ja vientialalla, metsäalalla ja sijoitusalalla. Tärkein tavoitteemme on että asiakkaamme menestyy ja tämän varmistamiseksi me olemme olemassa.

Lakipalveluista kannattaa kysyä budjetti niiden toteuttamiseksi.           

Missä asioissa voisimme olla avuksi?

Juristimme

Kari Korniloff

Kari Korniloff

​Neuvon asiakkaitamme yritys-, työ- ja kiinteistöoikeudellisissa kysymyksissä. Olen kerryttänyt kattavasti kokemusta kiinteistöjuridiikan puolelta kiinteistökaupoista ja erilaisista kiinteistökehitykseen liittyvistä hankkeista, ja alalla toimivien asiantuntija-yhteisöiden lakimiestehtävistä. 

Kiinteistöjuridiikan ohella olen harjoittanut liikejuridiikkaa kattavasti. Olen toiminut usean yrityksen ulkoistettuna in-house juristina, hoitaen heidän kaikki juridiset asiat ja tarvittaessa oikeudessa avustamisen. Palveluni kattaa myös yritysten compliance-toiminnot.
 
Työssäni olen erikoistunut sopimus- ja velvoiteoikeuteen, sekä yritysoikeuteen yleisemmin. Osaamisalueeni kattaa neuvonannon sekä transaktioissa, että sääntelyä koskevissa kysymyksissä, sekä sopimusten laadinnan ja lainopillisen neuvonnan. Neuvon asiakkaitani erityisesti erilaisissa järjestelyissä ja kaupoissa, muissa sopimuksissa, kansainvälisissä kauppasopimuksissa, riidanratkaisuissa ja tietosuoja-asioissa - kiinteistö- ja rakentamisasioita unohtamatta. Omaan kattavan kokemuksen lisäksi työoikeudellisista toimeksiannoista ja kilpailuoikeudesta. Palveluuni kuuluu myös riidanratkaisut.
 
Ylläpidän ammatillista osaamistani osallistumalla säännöllisesti täydennyskoulutuksiin, ja seuraamalla lainsäädännön ja oikeuskäytännön kehittymistä ja muutoksia.
 
Koulutus
 
Turun yliopisto, OTM
Kuopion yliopisto (nyk. Itä-Suomen yliopisto) kauppatieteen opintoja
Asianajajaliitto, asianajajatutkinto (luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja)
 
Palvelen asiakkaitani sujuvasti suomeksi, englanniksi ja tarvittaessa ruotsiksi.
 
Tervetuloa asiakkaakseni!
Ulla Pakarinen

Ulla Pakarinen

Hoidan asiakkaidemme perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja. Omaan vuosien monipuolisen kokemuksen asiakasyritystemme perintöoikeudellisista asioista, sekä mm. sukupolvenvaihdosten suunnittelusta ja toteutuksesta. Kauttani saat mm. testamentit, avioehtosopimukset, ositussopimukset, perukirjat, perinnönjaot.
 
Osallistun myös sännöllisesti jatkokoulutuksiin ja seuraan lainsäädännön muutoksia ja oikeuskäytäntöä, jotta voin palvella teitä varmasti ajatasaisella tietotaidolla.
 
Koulutus
 
Turun yliopisto, OTM
Asianajajaliitto, asianajajatutkinto (luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja)
 
Palvelukielinä Suomi ja Englanti.
 
Tervetuloa asiakkaakseni!
 
11062b_c9ddb52c910d4ed4b763e20f1aa64eec~mv2

Haluatko lisätietoja lakipalveluista?

Jos jokin yrityksesi lakiasia askarruttaa, niin käänny juristiemme puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa juridisissa kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kari Korniloff

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Lakitoimisto Korniloff Oy

+358 45 239 7686

kari@korniloff.fi

Varaa aika tapaamiselle

Ulla Pakarinen

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Lakitoimisto Korniloff Oy

+358 40 411 4606

ulla@korniloff.fi