<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff Ekonomi Oy

Asiakastarinoita

 

Kysy lisää tilitoimistopalveluistamme

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Wulff Ekonomin toimintaa ohjaavat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, asiantuntemus ja laatu. Haluamme olla sparraava, luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani, jonka puoleen yrittäjän on helppo kääntyä taloushallinnon kysymyksissä yritystoiminnan eri vaiheissa. 

Räätälöimme palvelumme aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. Käytössämme on useita erilaisia taloushallinnon järjestelmiä kuten Fennoa, Netvisor ja Fivaldi. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa kustannustehokkaimman, parhaiten toimialaa ja asiakasyrityksen tarpeita vastaavat järjestelmät avuksi yrityksen taloushallintoon.

Hyvin hoidettu taloushallinto tuottaa yritykselle merkittäviä lisätyökaluja päätöksenteon tueksi ja parantaa yrityksen arvoa. Kevään 2023 asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme huippukorkean suositteluarvosanan. NPS, nettosuositteluluku (Net Promoter Score) oli meillä peräti 73.

Tällä sivulla voit tutustua erilaisiin asiakastarinoihin. Palvelemme monen kokoisia ja eri toimialoilla olevia yrityksiä ja jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. 

kivenlahden_venekerho-1
purjehtien_eteenpain

Kivenlahden venekerho ry

Kivenlahden venekerho ry (KLV) on vuonna 1972 perustettu venekerho, jonka kotisatama sijaitsee Espoon Kivenlahden Marinsatamassa. Kerhossa on yli 500 jäsentä ja kerholaisten ikähaitari ulottuu vauvasta vaariin. Veneily sopiikin hyvin harrastuksena kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kivenlahden venekerho on yhteisöllinen ja aktiivinen kerho, joka tarjoaa toimivat puitteet sekä purjehtijoille että moottoriveneilijöille. Kerho järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia, kuten tiistaikilpailusarjan kesäkaudella, eskaaderipurjehduksia, monenlaista koulutusta ja kerhoiltoja.

Venekerholla on kolme saarisatamaa, joista suosituin on Inkoon saaristossa sijaitseva Bergelä. Saaripaikkojen viihtyvyyteen on panostettu vuosien varrella. Bergelässä on hyvässä kunnossa olevat laiturit, joihin tulee sähkö, kaikkien käytössä oleva upea saunarakennus, viihtyisä mökki ja grillikatos sekä harrastusvälineinä mm. sup-lautoja ja optimistijollia jäsenten ja perheiden käyttöön.

Venekerhon kirjanpitoa hoiti vuosikymmeniä kerhon oma sihteeri, jolla oli kirjanpidon lisäksi paljon muitakin työtehtäviä. Sihteerin kokonaistyömäärä oli kasvanut vähitellen liian suureksi ja kirjanpidon asiantuntijuutta vaativien kysymysten kanssa painiskelu koettiin haastavaksi. Venekerho päätti ratkaista tilanteen ulkoistamalla kirjanpidon tilitoimistolle, jolloin sihteeriltä vapautui mukavasti aikaa muiden työtehtävien hoitamiseen. Venekerho pyysi tarjoukset muutamilta tilitoimistoilta ja päätyi tarjouskierroksen pohjalta valitsemaan tilitoimistoksi Ekonomin. Tärkeimpänä tilitoimiston valintaperusteena venekerho piti tilitoimiston asiantuntemusta ja avun saamista venekerhon talousasioihin aina tarpeen vaatiessa.

Yhteistyöhön Ekonomin kanssa venekerho on ollut tyytyväinen. Asiointi on sujuvaa ja Ekonomin palvelu on koettu asiantuntevaksi ja ystävälliseksi. Oman tutun kirjanpitäjän kanssa on helppo asioida. Muutaman kerran vuodessa pidetään Ekonomin kirjanpitäjän kanssa palaveri, jossa käydään läpi kerhon talouden ajankohtaiset asiat. Venekerholla on käytössä sähköinen Fennoa-taloushallinto-ohjelmisto, joka on koettu selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi ohjelmistoksi. Omalta kirjanpitäjältä on saanut opastusta tarvittaessa esimerkiksi haluttujen kustannuspaikkakohtaisten raporttien saamiseksi näkyviin. Parasta Ekonomissa onkin ollut juuri neuvova ja opastava ote sekä hyvä palvelu myös venekerhon kokoiselle asiakkaalle.

Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy

Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy on kaivantojen teräsponttituentaan erikoistunut perheyritys, jonka juuret ulottuvat 1970-luvun alkuun. Aluksi pääkaupunkiseudulla pienimuotoisena alkanut liiketoiminta on kasvanut vuosien varrella ja nykyisin yrityksen toiminta-alue kattaa lähes koko Suomen. Samalla yrityksen liikevaihto on kasvanut nykyiseen 10 miljoonaan euroon ja työntekijöitäkin on jo noin 30. Maanrakennusliike Arno Ruusunlehden ydinosaamista on kaivantojen teräsponttituenta, mutta se tarjoaa myös monia muita maanrakennuspalveluita, kuten vuokraa koneita ja ajosiltoja. Yritys on ollut mukana toteuttamassa mm. Kauppakeskus Triplan teräsponttituentoja Helsingin Pasilassa sekä Raide-Jokeri hankkeessa, jossa Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettiin raidelinja.

 Maanrakennusliike Arno Ruusunlehden tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja laadukasta lopputulosta jokaisessa projektissaan. Jotta tämä olisi mahdollista, täytyy myös yrityksen taloushallinnon olla toimiva ja luotettavasti järjestetty. Tilitoimistolta Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti edellyttää ennen kaikkea korkeaa asiantuntemusta ja hyvää asiakaspalvelua. 

 2010-luvulle tultaessa entinen tilitoimisto alkoi käydä pieneksi kasvavan yrityksen tarpeisiin. Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy koki riskinä, että sen taloushallinnon hoitaminen oli lähes kokonaan yhden työntekijän varassa ja sujuvia sijaisjärjestelyjä ei ollut tarjolla. Sen vuoksi nähtiin järkeväksi siirtyä suuremman tilitoimiston asiakkaaksi, jossa kirjanpitäjän sekä palkanlaskijan sijaisjärjestelyt olisi toimivasti järjestetty ja josta saisi tarvittaessa myös laajemmin taloushallinnon palveluita. Palveluvalikoiman lisäksi tärkeiksi asioiksi koettiin tilitoimiston luotettavuus ja asiantuntemus. Näiden lähtökohtien pohjalta pyydettiin tarjoukset muutamilta tilitoimistoilta. Punnittuaan eri vaihtoehtoja yritys totesi Ekonomin palveluiden ja osaamisen vastaavan parhaiten sen kriteereitä, joten tehtiin päätös siirtyä Ekonomin tilitoimistoasiakkaaksi.

Maanrakennusliike Arno Ruusunlehden asiakkuus Ekonomilla on jatkunut jo yli 10 vuoden ajan. Yrityksen toimistopäällikkö Heini Ruusunlehti kuvaa yhteistyötä Carpentumin kanssa helpoksi ja sujuvaksi. Erityiskiitoksen hän antaa yrityksen omalle kirjanpitäjälle sekä palkanlaskijalle, jotka ovat olleet vuodesta toiseen tukena ja suurena ammattiapuna ja joilta tarvittaessa saa apua kiperiinkin kysymyksiin. Ekonomin kokonaisarvosana on Heinin mukaan täyden kympin arvoinen. 

 

maanrakennusliike_arno_ruusunlehti
Kivikivi
kivikivi_poika

KIVIkivi Oy

KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären vuonna 2017 perustama yritys, jonka tuotteiden pääasiallisena myyntikanavana toimii sen oma verkkokauppa. KIVIkivin tuotteet ovat yhtä aitoja ja yksinkertaisen kauniita kuin Suomenlahden aaltojen hiomat rantakivet. Meri on käyttövoima, joka puhaltaa läpi yrityksen malliston. KIVIkiville vähemmän on enemmän. Enemmän vapautta, rohkeutta ylittää rajansa. Sävyjen harmoniaa sekä suomalaisia, ekologisia korkealaatuisia materiaaleja. Lähellä hyvin tehtyjä ja kulutusta kestäviä tuotteita.

KIVIkivin missiona on tehdä arkielämästä ja pukeutumisesta helppoa ja mukavaa, mutta silti tyylikästä ja ylellistä. KIVIkivillä on oma mallisto, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden vastuullisuuteen ja ekologisuuteen. Tuotevalikoiman inspiraationa on Suomen saaristo; meren ja kiviluotojen kauneus. Luonnosta on poimittu myös malliston värit, joissa toistuvat valkoisen ja harmaan eri sävyt, mausteena hieman sinistä ja ripaus vanharosaa. Malliston punaisena lankana on visuaalinen, yksinkertaisen graafinen suunnittelu. Tuotevalikoima sisältää pellavalakanat, pellavapyyhkeet ja aamutakit sekä naisten, miesten ja lasten vaatteet.

Yrityksen perustamisen ensiaskeliin KIVIKivin yrittäjät saivat apua YritysEspoolta, joka on maksutonta yritysneuvontaa tarjoava uusyrityskeskus. Yritysespoon kautta KIVIkivin yrittäjät saivat vinkin muutamasta tilitoimistosta, joiden palveluihin he kävivät tutustumassa. Ekonomi vakuutti yrittäjät heti ensi tapaamisella asiantuntijuudella, selkeällä ohjeistuksella ja asioinnin sujuvuudella. Ekonomin valinta tilitoimistoksi oli siten helppo ratkaisu ja tuolloin alkanut toimiva yhteistyö jatkuu yhä edelleen.  

Erityisen tärkeänä KIVIkiven yrittäjät ovat pitäneet Ekonomin tarjoamaa ihmisläheistä tukea. Oman kirjanpitäjän puoleen voi kääntyä aina tarpeen vaatiessa ja yrittäjät ovat kokeneet saaneensa häneltä kirjanpidon lisäksi myös henkistä tukea yrityksen pyörittämiseen. Yrittäjät tiivistävät asioinnin Ekonomin kanssa olevan ”helppoa, ammattitaitoista ja luotettavaa yhdessä tekemistä”.

 Oman kirjanpitäjän ehdotuksesta KIVIkivi otti käyttöön vuonna 2023 sähköisen Fennoa-taloushallinto-ohjelmiston. Alkujännityksen jälkeen yrittäjät ovat todenneet Fennoan valinnan olleen oikea ratkaisu, sillä palvelu on helppokäyttöinen ja sen käyttöönotto on vähentänyt yrittäjien työmäärää. Yrityksen taloushallinnon arki on siis tullut Fennoan avulla entistäkin sujuvammaksi.

 

 

 

 

Haluatko lisätietoja tilitoimistopalveluistamme?

Jos jokin yrityksesi talousasia askarruttaa, niin käänny Wulff Ekonomin talousasiantuntijoiden puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa kirjanpitoon ja muihin yrityksen talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jos et ole vielä asiakkaamme, niin pyydä samalla tarjous tilitoimistopalveluista yrityksellesi!

Mauri Pennanen

Chief Operating Officer
Carpentum Oy
p. 040 7664993
mauri.pennanen@carpentum.fi

Olga Sevostyanikhina 

KLT Erityisasiantuntija
KLT vastaava

Carpentum Oy
p. 040 4553842
olga.sevostyanikhina@carpentum.fi