<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff valtaa tilitoimisto- & taloushallintomarkkinaa Itä-Uudeltamaalta

Wulff-Yhtiöt Oyj vahvistaa tilitoimisto- ja taloushallintoliiketoimintojaan ja ostaa Tilitoimisto Lundström Oy:n ja Sandström & Lundström Oy Ab:n. Kauppa allekirjoitettiin ja toteutettiin 16.2.2024. Kauppahinta on 1,4 miljoonaa euroa, joka maksettiin käteisellä kaupantekohetkellä. Ostettujen yhtiöiden vuotuinen liikevaihto on yhteensä 1,3 miljoonaa euroa ja niissä työskentelee 13 henkilöä.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Rahkonen: ”Saamme konserniimme lisää taloushallinnon huippuosaamista elinvoimaiselle ja kasvavalle markkina-alueelle. 1974 perustettu Tilitoimisto Lundström Oy sekä Sandström & Lundström Oy Ab ovat palvelleet asiakkaita vahvasti ruotsinkielisellä Itä-Uudellamaalla jo lähes 50 vuoden ajan. Myyntiyhtiönä ja ratkaisukeskeisenä työyhteisönä Wulff tarjoaa uusille kollegoilleen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä henkilökohtaisesti sekä kehittää toimialaa.” 

Tilitoimisto Lundström Oy:n toimitusjohtajana jatkava Marina Nyberg kokee Wulffin ja vetämiensä yhtiöiden arvojen kohtaavan täydellisesti: ”On hienoa, että Wulffilla arvostetaan henkilökohtaista ja paikallista palvelua – niin kuin meilläkin. Tunnemme asiakkaamme sekä heidän liiketoimintansa ja siihen panostamme jatkossakin. Asiakkaiden talous- ja raha-asioista huolehtiminen on luottamustyö ja vaikuttaa suoraan ihmisten elämään. Luottamustehtävä on tärkeä hoitaa vastuullisesti ja siksi on tärkeää huolehtia myös ihmisistä, jotka työtä tekevät. Päivittäisessä työssämme näkyvät ja tuntuvat Wulffin arvot: asiakaskokemus, yrittäjyys, tuloksellisuus ja vastuullisuus. On upeaa liittyä osaksi yritystä, jossa ihminen, henkilöstö ja asiakkaat on tärkein, ja jossa toimitaan perheyhtiön tapaan. Tämä on tärkeää myös hallituksessamme jatkavalle Christian Lundströmille, joka on yhtiömme perustajan Alf Lundströmin poika. Koemme, että yhdistyminen Wulffin kanssa antaa meille mahdollisuuden kasvaa ja voittaa uusia asiakkaita.” 

Yrityskaupan myötä Wulff vahvistaa asemiaan tilitoimisto- ja taloushallintopalvelumarkkinoilla. Se palvelee kotimaan tilitoimisto- ja taloushallintoasiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi ja englanniksi valtakunnallisesti. Paikallisia toimipisteitä on Espoossa, Nivalassa, Porvoossa, Sipoossa Nikkilässä ja Söderkullassa sekä Tampereella. Nyt toteutetun yrityskaupan jälkeen Wulff-konsernin tilitoimisto- ja taloushallintopalvelujen vuosittaisen liikevaihdon odotetaan olevan yhteenlaskettuna noin 3 miljoonaa euroa. Kaupan odotetaan vaikuttavaan kannattavuuteen myönteisesti.   

Avainlukuja | Tilitoimisto Lundström Oy ja

Sandström & Lundström Oy Ab

Tilitoimisto Lundström Oy:n ja Sandström & Lundström Oy Ab:n yhteenlaskettu liikevaihto 1.10.2022-30.9.2023 oli noin 1,3 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto (*) noin 0,3 miljoonaa euroa. Yrityskaupassa siirtyvän taseen loppusumma on noin 326 tuhatta euroa, oma pääoma 188 tuhatta euroa ja rahoja ja pankkisaamisia 101 tuhatta euroa. Taseeseen sisältyvät velat eivät sisällä korollisia velkoja. Sandström & Lundström Oy Ab on Lundström Oy:n 60-prosenttisesti omistama tytäryhtiö ja yrityskaupan myötä Wulffista tulee molempien yritysten omistaja sataprosenttisesti. 

(*) Oikaisuina on huomioitu omistuksen muutoksen seurauksena tapahtuvia muutoksia yhtiön kulurakenteessa.

Mikä Wulff?

Wulff on suomalaisen työelämän asiantuntijayhtiö, jonka vuosittainen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa (2022). Konsernin strategiassa on kasvaa palveluliiketoiminnoissa erityisesti yritysostoin. Yhtiön uusimpia palveluja on henkilöstövuokraus, jonka se aloitti vauhdilla ja valtakunnallisesti 2.1. Tänä vuonna 134-vuotisjuhliaan viettävä Wulff on Nasdaq Helsingissä pörssilistattu yhtiö. Wulff-konsernin toimitusjohtaja on vuodesta 2019 ollut Elina Rahkonen, jonka vetämänä yhtiö on tehnyt merkittäviä yritysostoja. Vuonna 2021 Wulff osti Staples Finland Oy:n liiketoiminnan ja nousi alansa selväksi markkinajohtajaksi Suomessa. Wulffista luet lisää: wulff.fi.

Kuvapankki medialle: 

https://bit.ly/Wulff-medialle

Haastattelupyynnöt ja lisätietoja:

toimitusjohtaja Elina Rahkonen

Wulff-Yhtiöt Oyj

p. 040 647 1444

elina.rahkonen@wulff.fi

 

toimitusjohtaja Marina Nyberg

Tilitoimisto Lundström Oy

p. 040 673 2242

marina@tililundstrom.fi

Lue mediatiedote ruotsiksi 

Lue pörssitiedote koskien yritysostoa

Jaa artikkeli