<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tervetuloa Wulffille

Wulff Solutions on nyt Wulff 

Varaa aika asiantuntijalle

Wulff Finland Oy, Wulff Oy Ab ja Wulff Solutions Oy sulautuivat yhdeksi yhtiöksi, Wulff Oy Ab:ksi 1.6.2023. Muutos on osa Wulffin keväällä 2021 ostaman Staples Finland Oy:n integrointia Wulff-konserniin.

Sulautuminen tuo kustannustehokkuutta Wulffin operatiiviseen toimintaan ja hallintoon. Samankaltaista liiketoimintaa harjoittavat yhtiöt fuusioidaan.

Wulff Solutions Oy:n kanssa asioineiden osalta muuttuu yhtiön Y-tunnus ja nimi. 

Wulff Solutions Oy on 1.6.2023 alkaen Wulff Oy Ab. Uusi Y-tunnus on 1717232-7. 

Wulff Solutions Oy:n uusi OVT-tunnus on 1.6. Alkaen: 003717172327SOL
pdf-laskun toimitusosoite: ostolaskut@wulff.fi

Onko haussa oma tuttu verkkokauppa, webshop tai tilausjärjestelmä?

Kirjaudu omaan palveluun täältä. Voit myös ottaa aina yhteyttä asiantuntijoihimme tai asiakaspalveluumme ja kysyä lisää.

Wulffista luet lisää myös Wulffi-lehdestä!

 

WULFFi_2_asiakaslehti_wulff.fi

ASIAKASLEHTI

Vastuullisesti kahvilla!

Syystalven Wulffi-lehdessä vastuullisuus koskettaa meitä kaikkia ja kahvi, erityisesti eettisesti ja maultaan hyvä kahvi, puhuttaa. Lue lehdestä myös, mitä mietteitä messu- ja tapahtuma-alasta on asiantuntijoilla ja kuinka Wulff Entre on uudistanut alaa etästudioratkaisuilla.

LUE TÄSTÄ

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi