Ota yhteyttä

Tervetuloa Wulffille

Wulff Solutions on nyt Wulff 

Varaa aika asiantuntijalle

Etsimäsi sisältö on muuttanut uuteen osoitteeseen!

Wulff Solutions Oy ja Wulff Oy toimivat jo yhdessä ja yhtiöt fuusioidaan myös juridisesti vuoden 2023 aikana. Sinulle on siis tarjolla vielä aiempaa vastuullisempi ja kattavampi valikoima tuotteita ja palveluja! Tutustu koko kattavaan tuote- ja palvelutarjontaamme wulff.fi.

 

Onko haussa oma tuttu verkkokauppa, webshop tai tilausjärjestelmä?

Kirjaudu omaan palveluun täältä. Voit myös ottaa aina yhteyttä asiantuntijoihimme tai asiakaspalveluumme ja kysyä lisää.

Wulffista luet lisää myös Wulffi-lehdestä!

WULFFi_2_asiakaslehti_wulff.fi

ASIAKASLEHTI

Vastuullisesti kahvilla!

Syystalven Wulffi-lehdessä vastuullisuus koskettaa meitä kaikkia ja kahvi, erityisesti eettisesti ja maultaan hyvä kahvi, puhuttaa. Lue lehdestä myös, mitä mietteitä messu- ja tapahtuma-alasta on asiantuntijoilla ja kuinka Wulff Entre on uudistanut alaa etästudioratkaisuilla.

LUE TÄSTÄ

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi

Jyri Kaarlela

myyntipäällikkö
Wulff Innovaatiot
p. 040 525 9230
jyri.kaarlela@wulff.fi