Canon

Tulostimet

Pienemmät ja suuremmat tulostintarpeet yhdeltä toimittajalta

Wulffin tulostimien ja monitoimilaitteiden valikoimasta löydät oikean laitteen juuri sinun tarpeisiisi. Tarvitsetpa vain nopean ja kätevän tulostinratkaisun kotitoimistoosi tai suuremman toimiston kaikki tulostimet kokonaispalveluna, saat kaiken yhdeltä ja luotettavalta toimittajalta.

Tulostimet kokonaispalveluna – voit keskittyä omaan työhösi

Wulffin palveluvalikoimaan kuuluvat myös Canon Business Center Vantaan tarjoama tulostinratkaisujen kokonaispalvelu. Saat toimistoosi tulostuslaitteiston kartoituksen, konsultoinnin, tulostimien hankinnan ja ylläpidon täysin ulkoistettuna. CBC Vantaan tarjoamat tulostimet ovat korkealuokkaisia ja automatisoitu seuranta tuottaa mahdollisimman vähän häiriöitä liiketoiminnallenne. Voit itse keskittyä omaan työhösi ja antaa tulostimesi ammattilaisten hoidettavaksi.

Lue lisää CBC Vantaasta

Kopioi, tulosta ja kompensoi Mapsiotin avulla!

Auta palauttamaan metsät sinne missä niitä eniten tarvitaan. Mapsiot on järjestelmä, joka mittaa tulostuspaperin kulutusta ja ohjaa volyymit metsien uudelleenistutusprojekteihin. Mapsiotin ja PrintReleafin kautta tulostaminen on 100 prosenttisesti hiilineutraalia. Hiilineutraaliudella tarkoitetaan toimintaa, joka ei muuta ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta (CO2).
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa