Painatus ja kuvansiirto

Siirtokuvatuotteet ja -tekniikka

Käytössäsi maailman johtava siirtokuvatekniikka

Wulffin siirtokuvapalvelu TheMagicTouch toteuttaa monen mainostoimiston, tapahtumantekijän sekä digi- ja tekstiilipainon toiveen. Varsinaista mustaa magiaa on siirtokuvapainatus mustalle ja tummalle pinnalle; ilman vaaleaa taustaa. Alustaksi sopivat tekstiilit puuvillasta polyesteriin, puu, alumiinipinta- ja bisnesmahdollisuuksia TheMagicTouchin kanssa on rajattomasti.

Painoalalla työskentelevät tietävät, että upea painatuksen toteuttaminen esimerkiksi t-paitaan vaatii tumman pinnan päälle kuvan taustalle ensin valkoista väriä. Vain valkoisen taustan päälle toteutettu värikäs ja yksityiskohtia sisältävä kuva toistuu tarpeeksi tarkasti, koko loistossaan. Painajan painajaisen prosessista tekevät useat työvaiheet. Ei enää!

Wulffin yksinoikeudella myymien uusien TheMagicTouch -siirtokuvamateriaalien ansiosta homma on huomattavasti helpompaa, sillä esimerkiksi kuvien perkaamista ei tarvita. Koko työ hoituu ”yhden prässäyksen taktiikalla”. Näin on mahdollista nopeuttaa huomattavasti esimerkiksi t-paitojen, mainosmukien tai vaikkapa urheiluseurojen lippisten personointia. Tekniikan hyviä puolia ovat myös kuvien yksityiskohtien hallinta sekä prässilämpötilojen alhaisuus.
 

Pyydä tarjous