Ota yhteyttä

Muovipulloista alkuperäisiksi HP:n värikaseteiksi

Haluatko toimia ekologisemmin? Wulff etsii jatkuvasti tuotteita ja palveluja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin laadun, toiminnan ja lisäarvon luomisen osalta niin, että ympäristövaikutukset ja sosiaaliset vaikutukset ovat mahdollisimman pieniä. Kumppanimme HP on oiva esimerkki siitä, miten panostamalla ympäristöohjelmaan saadaan tehtyä aitoa hyvää.

 

HubSpot Video

 

8 miljoonaa tonnia muovia joutuu meriympäristöön maalla sijaitsevista lähteistä joka vuosi. Tämä vastaa samaa määrää kuin tyhjentäisi muovia täynnä olevan roska-auton mereen joka minuutti. 20 000 muovipulloa valmistetaan joka sekunti. Kuvittele, tätä vauhtia maailmassa on vuonna 2050 enemmän muovia painossa mitattuna kuin meressä on kaloja!

Perinteinen "ota, valmista, hävitä" -tuotantomalli ei toimi enää. Nyt tarvitaan perustavanlaatuista muutosta kohti kierrättävää ja vähähiilistä mallia. HP liittyi vuonna 2018 kiertotalouden kiihdytysfoorumiin (PACE) ja laajensi vuonna 2019 yrityksensä sekä asiakkaiden sitoutumista "valmista, käytä, käytä uudelleen" -lähestymistapaan. Yli 80 % HP:n mustesuihkukaseteista ja 100 % HP LaserJet -kaseteista valmistetaan kierrätetystä materiaalista. HP on kierrättänyt jo yli 4 miljardia muovipulloa, mikä vastaa 450 tonnia muovia.

 

Mitä kierrätetyille värikaseteille sitten tapahtuu?

Palautetut värikasetit käyvät läpi monivaiheisen kierrätysprosessin, jossa syntyy uudelleenkäytettävää materiaalia HP-värikasettien ja päivittäistavaroiden valmistukseen. Kierrätys tapahtuu sertifioidulla laitteistolla ja prosesseilla Ranskassa ja Saksassa.

Muovipulloista_HP_2

Lähde: https://www8.hp.com/us/en/hp-information/environment/design-for-environment.html?jumpid=in_r138_us/en/corp/productreturnandrecycling/in-page-nav/circular-economy

 

Yhdessä kohti ekologisempaa toimintatapaa

Kierrätys on yleisesti ottaen hyvä keino pienentää myös yrityksen ympäristövaikutuksia. Yritys voi kuitenkin mennä kierrätyksen suhteen vielä askeleen pidemmälle hankkimalla kierrätetystä materiaalista valmistettuja tuotteita, kuten paperia ja värikasetteja.

Wulff on tehnyt kierrätyksen asiakkaille helpoksi. Wulff toimittaa asiakkaille tyhjien kasettien keräyslaatikoita veloituksetta. Laatikon voi tilata kätevästi verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. Käyttöä helpottavat myös laatikkoon painetut toimintaohjeet.

Wulff on arvostettu alansa johtava yritys kestävän kehityksen saralla. Wulff tarjoaa kattavan valikoiman HP:n ympäristöystävällisiä tulostimia ja tarvikkeita.

KATSO KAIKKI HP-TUOTTEET TÄSTÄ

Jaa artikkeli