<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Mitä kesälahjaksi asiakkaalle, työntekijälle ja yhteistyökumppanille?

Kesälahja on mukava ja pidetty tapa ilahduttaa asiakasta, työntekijää, kollegaa tai yhteistyökumppania. Pieni muistaminen kuluneen kauden päätteeksi, kesällä ennen kesälomaa tuo ilmi, että olet kiitollinen yhteistyöstä, kuluneesta keväästä ja talvesta, sekä odotat yhteistyön jatkuvan hedelmällisenä myös kesän jälkeen. Pienellä eleellä ja lahjan antamisella on suuri vaikutus saajalleen.

Joskus sopivaa lahjaa voi olla vaikea keksiä. Wulffilla on yli 40 000 vastuullisen ja trendikkään tuotteen valikoima, joten voimme auttaa sinua keksimään juuri sinun yrityksesi imagoon ja tyyliin sopivan kesälahjan, jos sinulla ei ole juuri nyt sopivaa lahjaideaa mielessä.

 

Kesälahjaksi kestävä, teräksinen juomapullo tai kosteutta eristävä, kokoontaitettava piknikhuopa

Kesällä varsinkin on tärkeää pitää huolta riittävästä nesteytyksestä. Tässä on avuksi laadukas juomapullo, joka on mitä parhain kesälahjaidea. Teräksisessä juomapullossa kesän suosikkijuomat pysyvät kuumana 12 tuntia tai kylmänä 48 tuntia. Pullo on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on sekä kevyt että kestävä heittää mukaan rantakassiin tai vaellusrepun sivutaskuun. Juomapullo on myös helppo pitää puhtaana materiaalinsa ja yksinkertaisen korkkiratkaisunsa ansiosta, joten sen pystyy huuhtelemaan puhtaaksi helposti, vaikka mökin kaivon alla.

Teräksisen juomapullon kaveriksi kesän retkille sopii kosteutta eristävä piknikalusta. Sateen tai aamukasteen jäljiltä nurmikko saattaa olla kostea ja ennen piknikeväiden maistelua voi olla syytä levittää nurmelle alusta istumista varten. Wulffin piknikhuovalle mahtuu istumaan isompikin retkiseurue, sillä sen koko on 145 cm x 120 cm. Alusta on helppo taittaa ja ottaa mukaan, sillä se pysyy koossa tarranauhan avulla ja siinä on kantamista helpottava kahva.

Sekä juomapullo, että retkiviltti ovat mainio lahjaidea, olipa lahjan saaja riippukeinua rakastava löhöilijä tai aktiivinen vaeltaja. Halutessasi voit myös koristella nämä lahjat haluamallasi tekstillä tai vaikka yrityksesi logolla.

Latauskaapeli, joka sopii mökkivieraidenkin laitteisiin

Yksi suosituimmista logotuotteistamme on Wulffin 5-in-1 latauskaapeli. Laturi on vahvaa nylonia, ja se sopii kaikkien laitteiden lataamiseen. Siksi se onkin oiva lahja annettavaksi kenelle hyvänsä, sillä  lähestulkoon meillä jokaisella on puhelin, tabletti, kello, kaiutin tai jonkin muu vempain joka tarvitsee välillä lisää virtaa. Tämä kooltaan pieni lahjaidea on helppo postittaa saajalleen tai sujauttaa asiakkaan matkaan. Wulffin 5-in-1 latauskaapeli on pelastanut monet automatkat, mökkireissut ja yökyläilyt, sillä vaikka matkaseuralaisilla olisikin eri mallin älypuhelimet, tällä laturilla hoituu kaikkien laitteiden lataus ja palauttaminen jälleen käyttökelpoiseksi. Kuten kaikki muutkin kesälahjamme, myös latauspiuha on saatavissa omalla logolla tai ilmeellä varustettuna. Latureiden värivalikoimakin on varsinkin kattava!

 

Ilahduta makkaratikulla ja lettupannulla

Parasta kesässä on monen mielestä ulkona syöminen. Nuotiolla paistettu lettu tai takkatulen leimussa käristetty makkara maistuu kesäillassa hyttysten ininän luodessa tunnelmaa taustalla. Kun haluat antaa lahjaksi nimikoidun nuotiotikun tai lettupannun, onnistuu se mainiosta Wulffin valikoiman laadukkailla tuotteilla.

Valikoimastamme löydät teleskooppivarrella varustetun, metallisen makkaratikun, jonka kahva on kestävää ja ajatonta pyökkiä. Kahvan päässä on pullonavaaja sekä nahkainen ripustuslenkki. Tämä nuotiotikku tulee taatusti käyttöön, sillä vaikka lahjan saaja ei olisikaan makkaran ystäviä, paistuu tikussa yhtähyvin vaikka maissintähkä tai vaahtokarkki. Jos tiedät, että ystäväsi on armoton räiskälefani, voi kevyt, mukaan pakattava lettupannu, olla oiva lahjavalinta. Lettupannun kahvan kiinnittyy kierteillä itse pannuun, joten kahva on helppo irroittaa ja pannu kahvoineen pakata vaikka reppuun tai rinkkaan.

Lahjaksi reppu jokaiseen makuun

Jos epäilet, että yhteistyökumppaniltasi puuttuu vielä kunnon reppu, saat sen helposti Wulffilta. Valikoimassamme on paljon erilaisia reppumalleja erilaisiin tarkoituksiin. Saat kauttamme reput aina narurepuista, tietokonereppuun tai retkireppuun. Kesälahjaksi sopii hyvin esimerkiksi retkireppu, johon sekä juomapullo, makkaratikku ja lettupannu suhjahtavat käden käänteessä, kun kesäretken aika koittaa.

Narureppu puolestaan on kevyt, taskuunkin sopiva kantoväline, vaikka yllättävän kauppareissun tullen. Narureppuun mahtuvat pienet ostokset ja repun saa selkään, niin että se kädet jäävät vapaiksi muihin hommiin. Narureppu omalla logolla on kiva lisä yhteisen tiimipäivän viettoon tai vaikka koko joukkueen treenikenkien tai juoksutrikoiden kantamiseen.

 

Anna me autamme
kesälahja-asioissa!

Kun tarvitset sopivan kesälahjan helposti ja edullisesti jätä yhteydenotto pyyntösi tästä! Palaamme asiaan viipymättä!

 

 

 

Jaa artikkeli