Wulff Print mukana Kuva ja Kamera -messuilla 2.-4.3.

Haluatko tehdä kuvatyöskentelystä fiksumpaa ja tehokkaampaa? Wulff Printin suurkuvatulostus- ja kuvansiirtoratkaisut ovat esillä kävijämäärältään Pohjoismaiden suurimmassa kuva-alan tapahtumassa Kuva ja Kamera pe-su 2.-4.3. Messukeskuksessa järjestettävät alan erikoismessut kokoavat yhteen merkittävimmät toimijat ja uusimmat tuotteet. Tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo- ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Tule ja nappaa parhaat vinkit ja uudet ideat kuvan tekemiseen ja siirtämiseen eri materiaaleille meiltä osastolla 5d30!

Tapahtumassa Wulff Printin osastolla Epsonin suurkokotulostuslaitteita ja -tuotteita, erikoistulostusmateriaaleja, TheMagicTouch-siirtokuvatuotteita sekä Unibind-sidontalaitteita ja kansia esittelevät asiantuntijamme Jari Aaltonen ja Jarkko Vehviläinen.

Kiinnostunut ja kiireinen, omat ja messujen aikataulut eivät kohtaa? Pyydä meidät tuomaan messutarjonta luoksesi, varaa esittelyaika Jarkko Vehviläinen (TheMagicTouch ja Unibind) p. 0500 606 742 / jarkko.vehvilainen@wulff.fi tai Jari Aaltonen (suurkuvaratkaisut) p. 045 635 3350 / jari.aaltonen@wulff.fi.

Nähdään messuilla!