Toimistotarvikkeet ja työpaikkatuotteet

Kokoukset ja neuvottelut

Parhaimmillaan kokous on päämäärätietoista työskentelyä tavoitteiden saavuttamiseksi. Varusta kokoushuone tehokkaaseen käyttöön. Valikoimistamme löydät kokoushuoneen perusvarusteet, kuten lehtiötaulut, taululehtiöt, valkotaulut ja niiden tarvikkeet. Wulffilta saat myös erilaiset kaapelit projektoreille ja muille kokoushuoneen laitteille.

Kokous alkamassa – missä ovat taulutussit ja muistiinpanovälineet? Tarviketelineessä kaikki tarvittava on siististi ja edustavasti esillä kokoustiloissasi. Teline on kätevä myös työpöydälle pientarvikkeiden säilyttämiseen.

Vinkki! Kaapelisotkujen riskit voidaan helposti välttää; D-Line tarjoaa täydellisen valikoiman innovatiivisia kaapelinhallintatuotteita, jotka ovat turvallisia ja helppoja asentaa. Turvallisemman työpäivän puolesta!

Erilaiset havaintovälineet auttavat sinua selventämään esitystäsi, korostamaan tärkeitä asioita ja valaisemaan asiaasi esimerkeillä. Kokeile, miten ne toimivat puhumisen ja tietokoneen apuna. Kauko-ohjaimen avulla esitys on sujuvaa. Diaesityksen ohjainnäppäimet ovat helposti löydettävissä.

Kokoa etukäteen valmistellut kokousmateriaalit kansioon. Wulffin valikoimista löytyy sopiva kansio joka lähtöön.

Tiesitkö: Tarrakirjoitin on oiva ja monipuolinen apu kaikenlaisten toimistossa tarvittavien laatikoiden, laatikostojen, kansioiden ja hyllyjen merkitsemiseen.
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa