Toimistotarvikkeet ja työpaikkatuotteet

Keittiö, ruokailu ja catering

Piristävä kahvipaussi

Päivä alkaa ja päättyy kahvikuppi kädessä suomalaisilla työpaikoilla. Hyvällä kahvitauolla on selkeät etunsa: parempi työhyvinvointi sekä tehokkuuden ja yhteisöllisyyden kasvu. Kahvitauko virkistää ja saattaa jopa edistää stressistä palautumista.

Wulffilta saat kahvin lisäksi kaiken muun hyvän ja tarpeellisen työpaikallesi, vaikkapa laajan valikoiman kertakäyttötuotteita työpaikkasi jokapäiväiseen tarpeeseen: ruokailutilaan, kahvioon, tai aulaan. Tyylikkäällä kattauksella kruunaat myös tärkeät kokoukset.

Kahvioon, keittiöön ja kokouksiin valikoimissamme on muun muassa

  • kahvit ja teet
  • maidot
  • virvoitusjuomat
  • välipalat
  • makeiset, makeutusaineet ja mausteet
  • smoothiet ja puurot
  • astiat ja muut kattaustarvikkeet

Wulff Catering

Yhdessä syöminen on yksi ikiaikaisimpia tapoja jakaa, luottaa ja rakentaa. Hyvällä ruoalla voi arvostaa ja kunnioittaa. Yrityksesi on myös sitä, mitä se tarjoaa: kokouksissa, lounailla, juhlaillallisilla ja tapahtumissa. Sinä päätät, millaista tarinaa tarjoamasi ruoka kertoo asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi ja henkilöstöllesi.

Haluaisitko hoitaa aamiais- ja kokoustarjoilut tai isommat seminaaritarjoilut täysin vaivatta? Ja samalla paremmin ja laadukkaammin kuin koskaan?

Wulffin Catering-palvelu tuo Chef Rôtisseur -tasoiset palvelut saatavillesi helposti. Näistä herkuista on nautittu myös presidentinlinnassa: menumme on tehty samoista raaka-aineista, samoilla resepteillä ja ennen kaikkea samalla suurella rakkaudella ruokaan.

Mitä kaikkea meiltä löytyy? Muun muassa aitoon juureen tehtyä leipää, korvapuusteja, jotka maistuvat isoäidin tekemille. Salaatteja, keittoja, piiraita ja täytettyjä leipiä, jotka ovat kauden kotimaisten raaka-aineiden juhlaa. Jokainen ruokavalio on tärkeä, emme veloita lisämaksua erikoisruokavalioista. Ilmoita vain meille, mitä haluat meidän huomioivan.

Wulffin kanssa onnistut tekemään vaikutuksen! Tarjoa tärkeille ihmisille ruokaa, joka on hyvää, tekee hyvää – ja tekee yrityksestäsi vielä paremman. Wulff Catering on laatua, helppoutta ja hyviä makuja sinua ja vieraitasi varten.
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa