Tarkka ja ratkaisukeskeinen talousassistentti Wulffin taloustiimiin

Wulff-konsernin taloustiimiläisen jatkaessa uraansa uusien haasteiden parissa etsimme nyt taloustiimiimme tarkkaa ja ratkaisukeskeistä talousassistenttia.

Talousassistenttina olet oleellinen ja tärkeä osa tiimiämme. Työssäsi menestyt ja viihdyt parhaiten, kun intohimonasi on pitää huolta osto-, kulu- ja matkalaskujen asianmukaisesta käsittelystä ja niihin liittyvästä arvonlisäverotuksesta. Pörssiyhtiössä laatuun ja aikatauluihin sitoutuminen on tärkeä osa työtäsi.

Perehdytyksen jälkeen olet ostolaskujen kierrätysjärjestelmän pääkäyttäjä ja vastaat valikoitujen suomalaisten tytäryhtiöiden ostolaskuista. Olet tarkka ja itseohjautuva, sinulla on paineensietokykyä ja nautit siitä, että löydät tehtäviin ratkaisuja. Kehitämme ostolaskujen automatisointia ja saat olla mukana toteuttamassa kiinnostavaa projektia. Työsi on itsenäistä, ja toivomme, että kehität aktiivisesti sekä omia että yrityksen toimintatapoja. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä muita talousosaston tehtäviä ja osallistua esimerkiksi pörssiyhtiön talousviestintään.

Lähitiimiisi kuuluu viisi henkilöä ja wulffilaisena saat olla runsaasti tekemisissä elämää ja myyntiä ja tuloksellisuutta rakastavien ihmisten kanssa. Työssäsi käytät ammattimaista Baswaren InvoiceReady-ostolaskujen kierrätysjärjestelmää, Visman M2-matkalaskujärjestelmää ja Sonet Premium -kirjanpito-ohjelmaa, joihon saat tarvittaessa perehdytyksen.

Kulttuuriimme kuuluu ammattitaidolla välittäminen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustaminen. Wulffilaisen tunnistaa positiivisesta asenteesta ja iloisesta työotteesta, onhan sinulla siis samoja ominaisuuksia.

Kerro hakemuksessasi lyhyesti, mitä sinulle merkitsevät käytännössä tarkkuus, ratkaisukeskeisyys ja intohimo työhön.

Työ on mahdollista sopia kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, elämäntilanteestasi riippuen. Tehtävä on vakituinen ja työaika on liukuva. Esimiehenäsi toimii konsernin talouspäällikkö Saija Temonen. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi osoitteeseen saija.temonen@wulff.fi  27.3.2020 mennessä. Lisätietoja saat 16.-17.3. sekä 23.-24.3.2020 klo 15-16, p. 040 508 6694. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, nykyinen työtilanteesi joustavasti huomioiden.