Puhtaampi ilma, puhtaampi tila

Tehokkaat AeraMax-ilmanpuhdistimet saatavana nyt Wulff Naxorilta!

Tiesitkö, että sisäilma on jopa viisi kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma? Kaikkialla sisäilmassa on lukemattomasti hiukkasia, bakteereja, viruksia, hilsettä, pölyä ja siitepölyä, jotka voivat aiheuttaa vakavia sisäilmaongelmia. Sisäilman epäpuhtaudet aiheuttavat päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia, väsymystä ja kurkun ja nenän ärsytystä sekä sairauspoissaoloja. Huonossa sisäilmassa olosi voi olla myös olla väsynyt ja saamaton.

Wulffilta hankit tehokkaita AeraMax Professional -ilmanpuhdistimia, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas ilmanpuhdistus. Wulff Naxorin ja Fellowesin solmiman yhteistyösopimuksen myötä Wulffin tuotevalikoima kattaa nyt myös ensiluokkaiset ilmanpuhdistimet kaiken kokoisiin tiloihin.

Vietämme lähes 90 % ajastamme sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus terveyteemme ja työkykyymme. AeraMax Professional -laitteet puhdistavat sisäilman tehokkaasti: ilmanpuhdistaja poistaa jopa 99,97 % ilmassa olevista epäpuhtauksista, mukaan lukien bakteerit, virukset, kemikaalit, siitepölyt ja pölyhiukkaset. Puhdas sisäilma parantaa merkittävästi keskittymiskykyämme ja sen ansiosta ajattelemme paremmin, olemme virkeämpiä ja sairauspoissaolot vähenevät.

Uusista AeraMax Professional -tuotteista kuulet lisää myyntipäällikkö Thomas Huddilta p. 040 554 0230 tai thomas.hudd@wulff.fi. AeraMax Professional -ilmanpuhdistajien valikoimaan voit myös tutustua esitteestämme.

Avaa AeraMax Professional -esite

*******************
Wulff Naxor on Fellowesin valtuuttama AeraMax Professional -ilmanpuhdistajien jälleenmyyjä Suomessa. Skandinaviassa AeraMax-tuotteita myy Wulff Beltton.