Asiantuntijamme palvelevat

Asiantuntijamme palvelevat

Pyydä maksuton konsultaatio

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Työhyvinvointi ja -ergonomia

Ergonomia

Wulffin ergonomia-asiantuntijat kertovat, miten työpisteestä saadaan ergonominen. Oikealla ergonomialla on mahdollista vaikuttaa merkittävästi työkyvyn ylläpitoon, vähentää sairauspoissaoloja ja jopa parantaa ja poistaa kipuja sekä rasittumista.

Liike- ja mainoslahjat

Innovaatiot

Kun tarvitset toimistoosi tai yritykseesi erikoistuotteen, autamme nopeasti ja henkilökohtaisesti. Asiantuntijoilta saat ratkaisun pulmaasi ja usein myös arkea helpottavia uusia ideoita! Kauttamme myös kaikki personoidut ja räätälöidyt työpaikkatuotteet.

Ensiapukoulutukset ja -tuotteet

Ensiapu

Ajanmukaisilla ensiaputarvikkeilla varmistat, että yrityksesi on jatkuvasti ensiapuvalmiudessa. Wulffin asiantuntija auttaa mielellään mitoittamaan yrityksesi ensiapuvalmiuden ja valitsemaan sopivat tuotteet. Kauttamme myös ensiapukurssit: EA1, EA2 ja hätäensiapukurssi.

Painatus ja kuvansiirto

Suurkuvatulostus ja kuvansiirto

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin suurkuvatulostus- ja kuvansiirtoratkaisuihin. Varmista, että kuvasi saa sen ansaitsemat raamit ja pinnan ammattimaisilla kuvankäsittelytekniikoilla ja tuotteilla.

Pyydä ilmainen konsultaatio