Oletko taloushallinnon moniottelija? Liity Wulffin myyntiä ja elämää rakastavaan joukkoon!

Etsimme Wulff-konsernin taloustiimiin taloushallinnon moniottelijaa kirjanpitäjämme jatkaessa uraansa uuden työnantajan palveluksessa. 

Miten menestyt työssäsi? 
Työssäsi menestyt ja viihdyt parhaiten, kun sinulla on oma-aloitteisuutta ja intohimoa monipuolisiin talouden tehtäviin, kuten kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, verotukseen ja raportoinnin kehittämiseen.

Millainen työnkuvasi on?
Tulet vastaamaan sekä kansainvälisen messupalveluja tarjoavan yrityksemme että uusia investointeja tekevän kiinteistöosakeyhtiömme kirjanpidosta ja raportoinnista sekä erilaisista hallinnollisista tehtävistä.

Entä sinä itse – mitä odotamme sinulta?
Olet looginen, täsmällinen ja sinulla on paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Työsi on itsenäistä ja toivomme, että analyysiesi perusteella kehität aktiivisesti sekä omia että yrityksen toimintatapoja. Pörssiyhtiössä tavoitteisiin, laatuun ja aikatauluihin sitoutuminen on tärkeä osa työtäsi. Työssäsi käytät mm. Procountor- ja ValueFrame-ohjelmia ja IT-taidot, erityisesti excel-osaaminen, on vahvuutesi.

Kenen kanssa teet työtä? 
Lähitiimiisi kuuluu neljä henkilöä, ja wulffilaisena saat olla runsaasti tekemisissä elämää ja myyntiä rakastavien ihmisten kanssa. Kulttuuriimme kuuluu ammattitaidolla välittäminen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustaminen. Wulffilaisen tunnistaa positiivisesta asenteesta ja iloisesta työotteesta – onhan sinulla siis samoja ominaisuuksia.

Missä työpaikkasi sijaitsee? 
Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa ja esimiehenäsi toimii konsernin talouspäällikkö Saija Temonen.

Näin haet työpaikkaa
Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi 23.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen saija.temonen@wulff.fi. Saija Temonen antaa lisätietoja puhelimitse 8.-22.8.2019 klo 15-16 numerossa 040 508 6694.

Tervetuloa tekemään maailamsta parempaa työpaikka kerrallaan!
Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, niin pääsemme kuulemaan Sinusta tarkemmin!