Information om förändring i driftsmodell från Wulff

Förkundsnytta och en mer ansvarsfull driftmodell

Våra kalenderkataloger är nu tillgängliga för dig ekologiskt, främst elektroniskt

Vi har uppdaterat vår verksamhet för att vara mer miljövänlig: du kan komma åt kalendervalet 2021 elektroniskt. Förprenumerantens fördel är 12% rabatt på kalendrar gäller till 30 september 2020.

Populariteten hos papperskalendrar som ett verktyg för tidshantering liksom till exempel en dagbok och anteckningsbok, ett bulletjournalverktyg och projektledning växer hela tiden. Verktyget som används dagligen bör väljas för att passa behovet och användarens personlighet.

Kalenderkataloger finns elektroniskt
Ajasto
CC Calendar Service

Kalendrar är lättast att beställa direkt från WulffNet. Om du vill kan du också göra en beställning från vår kundtjänst, tel. 0300 870 410 eller asiakaspalvelu@wulff.fi. Kalendrar kommer att levereras i september så snart de anländer till Wulffs lager.

NB!
Vi skickade ett nyhetsbrev till dig på grund av ändring av vår operativmodell: kalenderkataloger har tidigare skickats som tryckta kataloger till alla våra WulffNet-kunder. Om du vill ha tryckta kataloger kan du beställa dem från WulffNet eller vår kundservice. Vänligen vidarebefordra meddelandet i din organisation till dem som behöver information – du kan också lämna information till en eventuell ny kontaktperson (er): asiakaspalvelu@wulff.fi.

Ha det bra 2021!