<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff Ekonomi Oy

Taloushallinnon järjestelmäratkaisut

 

Ota yhteyttä

Taloushallinnon järjestelmäratkaisut

Tarjoamme taloushallintopalvelut Fennoa, Fivaldi-, Netvisor-ja Procountor-ohjelmistoilla. 

Fennoa -helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto

Fennoa on taloushallinnon ohjelmisto, joka on tehty yritysasiakkaalle erittäin helppokäyttöiseksi. Se suoraviivaistaa monia taloushallinnon tehtäviä, poistaen erilaisten automaatioiden avulla monenlaisia manuaalisia työvaiheita. Fennoan avulla varmistatkin, ettei taloushallinnon käänteiden ihmettelyyn kulu ylimääräistä aikaa.

Fennoan ohjelmiston eri osa-alueet muodostavat saumattoman ja loogisen kokonaisuuden. Kaikki tarvittavat toiminnot ja dokumentit löytyvät samasta paikasta. Yhteistyö on tehokkaimmillaan, kun kaikki voivat käyttää samaa ohjelmistoa. Yhteiskäyttöisyys mahdollistaa myös joustavuuden tehtävien jaossa, jolloin tilitoimistona voimme tarvittaessa sijaistaa taloustehtävistä vastaavaa henkilöänne.

Fennoan ohjelmistoon sisältyvät: · Myynti- ja ostolaskut · Matka- ja kululaskut · Palkat · Pankkitoiminnot · Sähköinen allekirjoitus · Sähköinen arkistointi · Integraatiot ja Fennoa API · Mobiilisovellus, jossa mm.kuittien kuvausmahdollisuus.

Asiantunteva_Fennoa_Kumppani_RGB
jarjestelmalogot

Visma Fivaldi

Visman tuoteperheeseen kuuluva Fivaldi on monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto. Palvelemme asiantuntevasti myös Visma Fivaldi-asiakkaita.

Netvisor

Netvisorilla seuraat yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti ja helposti. Palvelemme myös Netvisor -asiakkaita.

Procountor

Procountor sisältää kaiken tarvittavan yrityksen talouden hallintaan ja kirjanpitoon. Palvelemme myös Procountor-asiakkaita.

Haluatko lisätietoja tilitoimistopalveluistamme?

Jos jokin yrityksesi talousasia askarruttaa, niin käänny Wulff Ekonomilla talousasiantuntijoiden puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa kirjanpitoon ja muihin yrityksen talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jos et ole vielä asiakkaamme, niin pyydä samalla tarjous tilitoimistopalveluista yrityksellesi!

Mauri Pennanen

Chief Operating Officer
Wulff Ekonomi Oy
p. 040 7664993
mauri.pennanen@wulff.fi 

Olga Sevostyanikhina 

KLT Erityisasiantuntija
KLT vastaava

Wulff Ekonomi Oy
p. 040 4553842
olga.sevostyanikhina@wulff.fi