<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Jälleenmyyjäksi Wulffille?

Kauttamme tuotteita myyntiin hankkivat muun muassa monet ketjut, kirjakaupat ja paikalliset myymälät. 

Ota yhteyttä

Kasvata yrityksesi myyntiä 

Hyödynnä Wulffin hankintavoimaa ja kehitä yrityksesti tai myymäläsi valikoimaa hyvillä tuotteilla ja tuoteryhmillä! Kauttamme saat myyntiin sujuvasti ja sukkelasti tuotteita jopa 40 000 tuotteen valikoimasta. Kumppanuus Wulffin kanssa kannattaa myös silloin, kun haluat keskittää hankintojasi fiksusti samalle kumppanille ja tehostaa logistiikkaasi. Saamme kumppaneiltamme kiitosta laajan valikoiman lisäksi myös erittäin ripeistä ja tarkoista virheettömistä toimituksista. Meillä puhutaankin virheettömyysasteen sijasta toimitusten ja keräysten täydellisyysasteesta. Olemme oikea kumppanivalinta sinulle myös ja erityisesti silloin, kun mielessäsi on tuotevalikoimasi kehittäminen vastuullisemmaksi. 

Wulffin myynnin ja hankinnan ammattilaiset ovat palveluksessasi, vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä!

Wulffilta löydät tuotteita esimerkiksi näiltä tuotemerkeiltä:

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi