<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff White & Green Party ja 133-vuotias Wulff

Keskiviikkona 23.8. Wulffin asiakkaat ja kumppanit juhlivat wulffilaisten kanssa yhtiömme upeaa 133-vuotista tarinaa, kesää ja tätä hetkeä. Wulff-talossa Espoossa viihtyi iltapäivän ja illan aikana lähes 200 onnellista juhlijaa. Kiitos, että teitte kanssamme hienon tapahtuman!

Kiitos kaupunginjohtaja!

On hienoa, kuinka Espoossa arvostetaan yrityksiä ja yrittäjyyttä. 133-vuotiasta oli onnittelemassa Espoon kaupunginjohtaja Jukka ”Mäksy” Mäkelä. Kaupunginjohtajalle Wulffin kesäjuhlassa vierailu on jo mieluisa perinne, sillä hän on ollut kesäjuhlapuhujamme aina Wulff-talon avajaisista 2019 lähtien! Tilaisuudessamme saimme nostaa samppanjamaljan kesälle, kumppanuudelle ja tulevaisuuden kasvun vuosille, elinvoimaisen ja kukoistavan puun äärellä, jonka Jukka on istuttanut Wulff-talon pihalle avajaisten yhteydessä.

Wulff.fi_feat_W&G_blogi_Jukka_Mäkelä

Kaunista ja vastuullista!

Huikeat vieraamme olivat pukeutuneet White & Green -teeman mukaisesti kauniisti vihreään ja valkoiseen. Juhlalookit viimeisteltiin Suomen vastuullisimman kukkaliikkeen, Hävikkikukkakauppa Kukkiksen tekemillä rannekkeilla. Makunautinnoista vastasi yhtiömme oma Wulff Catering ja viinikumppanimme skaisweden. Wulff Cateringin Eeva Kuutchinin ja skaiswedenin Tuula-Riitta Markkasen asiantuntevat ja inspiroivat kuvaukset tarjoiluista ja niiden vastuullisuudesta kiinnostivat ja saimme ruokatarjoiluista sekä niihin sovitetuista viineistä runsaasti ihastunutta palautetta. Makusinfoniat täydensi laulaja ja lauluntekijä Sunny Mayn musiikki.

Mahtavat kumppanimme toivat tällä kertaa juhliimme mukaan tutustuttavaksi HP:n vastuulliset värikasetitJokipiin Pellavan laadukkaat pellavatekstiilit sekä Celsiuksen energisoivat juomat. Tapahtumassa olivat mukana myös yksinmyyntibrändimme STABILO:n kynät ja Q-CONNECT:n vastuulliset työpaikkatuotteet ja toimistotarvikkeet.

Wulff.fi_feat_W&G_blogi_kukat_Sunny_May

Milloin viimeksi sinä olet onkinut?

Juhlissamme kaikki pääsivät onkimaan, ja jokainen onkija sai myös mainion saaliin. Siemeniä parempaan maailmaan löytyi yrttisiemenpussukoista ja onkisankoon (kyllä, juhlissamme ongittiin perinteisesti yllätyssaalista pikkuiseen Wulff-ämpäriin) saattoi saapua myös kasvikortti, jotka meille tarjosi viehättävä kirjakauppa Era Nova Bookshop. Wulffin brändillä ja veikeällä viestillä personoidut siemenpussit innostivatkin monia asiakkaitamme, joten veikkaamme että lähitulevaisuudessa basilikaa, ruohosipulia, persiljaa, salaattimixiä ja montaa muuta yrttiä nähdään lähiaikana monen yrityksen liikelahjana. Ihanan vastuullista tämäkin! Omalla brändin mukaiset siemenpussukat hankit tietenkin Wulffin Brändäysratkaisuilta 😻

Juhlista mukaan hyvä mieli, uusia kontakteja ja herkullisia kotiinviemisiä

Juhlissamme oli meille runsaasti tuttuja ja myös uusia asiakkaita! Monikanavaisena yhtiönä palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja tapahtumissamme verkostoidutaan ahkerasti eri toimialojen kesken. Myös asiakkaamme ovat esillä tilaisuuksissamme: tällä kertaa saimme haastatella tärkeää työtä tekevää kasvuyritystä, Solar Water Solutionsia ja yhtiön pääinsinööri Tommi Karia. Yhtiön kehittämällöä ratkaisulla merivedestä saa tehtyä juomavettä aurinkoenergiaa hyödyntäen. Kotiin viemisiksi vieraat saivat goodie-kassit, joissa oli laatuviinin lisäksi herkullista kahvijuomaa Meiralta, energiajuomaa Celsiukselta, FAST:n maukkaita energiapatukoita, Q-CONNECT:n vastuullisten työpaikkatuotteiden yllätysboksi, Abenan hygienia- ja hyvinvointituotteita ja painotuore syksyn Wulffi-lehti.

Wulff.fi_feat_W&G_blogi_juhlavieraita

Kiitos asiakkaillemme, kumppaneillemme, kollegoillemme, artisteille ja puhujille! Teimme yhdessä Wulff White & Green Partyista ikimuistoisen. Seuraavan tapahtuman teemamme onkin Yhdessä: Wulff Business Forum järjestetään torstaina 26.10.2023 Helsingin Olympiastadionilla. Suositusta Wulffin omasta Business Forumista luvassa pian lisää tietoa somekanavissamme, joten seuraa meitä LinkedInissä, Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt kuulolla kaikesta mielenkiintoisesta! Voit myös jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, kun olet kiinnostunut saamaan kutsuja tapahtumiimme tai kun haluat jättää niistä palautetta.

Kyllä kiitos! Liityn Wulffin tapahtuma- ja uutiskirjelistalle ja/tai haluan antaa palautetta Wulffin tapahtumista:

 

Jaa artikkeli