<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Brändäysratkaisut

Kaipaatko yrityksellesi vaikkapa logolla brändättyjä mukeja? Wulff toteuttaa sinulle painatustuotteet, logotuotteet, liikelahjat, brändituotteet - mitä ikinä mieleesi tuleekaan! 

Varaa aika asiantuntijalle

Tee vaikutus yrityksesi brändi- ja logotuotteilla

Autamme sinua personoimaan tuotteesi, oli se sitten asiakaslahja tai henkilöstön muistaminen. Tuo brändisi eloon yrityksellenne räätälöidyillä tuotteilla - tarvitsetpa sitten ekologisia liikelahjoja asiakkaille tai ratkaisuja juuri sinun yrityksesi työympäristön luomiseen, meiltä saat kaiken avun. Tai olipa tarpeesi suuri tai pieni, saat kaikki tuotteet samalta toimittajalta, ja kaupan päälle vielä ideat, suunnittelun, tuotannon ja logistiikan.

Wulff palvelee sinua, kun tarvitset personoituja tai logotuotteita tai tuotteita, joita et löydä Wulffin kuvastosta. Toimiston erikoistuotteiden lisäksi Wulff löytää yrityksellesi esimerkiksi henkilöstön merkkipäivälahjat ja promootiotuotteet messuille.

Wulff Innovaatiot - uutuuksia ja suosikkituotteita

Kun tarvitset toimistoosi tai yritykseesi työpaikkatuotteisiin ja toimistotarvikkeisiin liittyvän erikoistuotteen, pyydä tarjousta Wulff Innovaatioilta! Me autamme nopeasti ja henkilökohtaisesti - sinua palvelevat paikalliset asiantuntijat ympäri Suomen. Wulff Innovaatioilta saat ratkaisun pulmaasi ja usein myös arkea helpottavia uusia ideoita! 

Autamme Sinua henkilökohtaisesti: sovi tapaamisesta asiantuntijan kanssa ottamalla yhteyttä p. 0300 870 405 tai myynti@wulffinnovaatiot.fi.

Tarjoamme kerran kuukaudessa vaihtuvan edun huipputuotteisiimme!

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi

Verkkokauppamme palvelevat

Kuluttajille ja pienyrittäjille

Osta Wulffinkulmasta

Sopimusasiakkaille

Kirjaudu Wulffnet Kirjaudu EasyOrder