<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Verkkokauppiaan verraton vehje – DYMO-tarratulostin

Moni verkkokauppias valmistautuu vuoden kiireisimpään aikaan. Niin Black Friday kuin siitä alkava joulusesonki ovat aivan nurkan takana. Huomattava osuus vuoden myynnistä, etenkin kuluttajaliiketoiminnassa, tehdään monilla aloilla juuri nyt.

Jotta verkkokauppa toimii, tulee toimituksien olla nopeita ja täsmällisiä. Verkkokaupan prosessien rakentamisessa saattaa pienillä yksittäisillä asioilla olla iso merkitys. Verkkokaupassa käytettävät työvälineet ja järjestelmät ovat isossa osassa koko kaupan toiminnan jouhevuutta.

Hyvä työväline verkkokauppiaan arkeen on Wulffin valikoimasta löytyvä, helppokäyttöinen ja toimintavarma DYMO-tarrakirjoitin. DYMO-tarrakirjoittimella on mahdollista tulostaa verkkokaupasta lähtevien pakettien osoitetarrat siten, että lähes kaikki suosituimmat lähettipalvelut pystyvät hyödyntämään niitä suoraan omissa järjestelmissään. DYMO-osoitetarra on yhteensopiva muun muassa DHL:n, PostNordin ja DB Schenkerin järjestelmien ja toimittamien pakettien kanssa. Lisäksi asiakkaan nimi- ja osoitetietojen tulostaminen on mahdollista monista eri verkkokauppojen käyttämistä järjestelmistä aina kehittyneemmistä toiminnanohjausjärjestelmistä perinteiseen ja simppeliin Exceliin saakka. Tulostus hoituu automaattisesti ja nopeasti järjestelmästä, suoraan paketin päälle liimattavaan tarraan.

Dymo_03-2023_banneri800x400

Kestävä ja selkeä osoitelappu avuksi paketin nopeassa toimituksessa

Oikein ja selkeästi tulostunut tarralappu, on helppo lukea ja helppo kiinnittää. Lisäksi paketin päälle liimattavan osoitelapun on syytä olla kestävä, jotta tiedot ovat luettavissa vielä paketin jouduttua suomalaisen talvisään armoille tai vaikka sen olisi kuljettava logistiikkaketjussa pitkiäkin matkoja. Tämän kaiken takaa DYMO:n ja siihen kuuluvien, originaalien tarrarullien käyttö osoite- ja nimitarrojen tulostamisessa.

DYMO:n avulla tulostetut osoitetarrat myös antavat ammattimaisen vaikutelman yrityksen asiakkaille. Tämä on omiaan parantamaan asiakaskokemusta ja lisäämään luottamusta. DYMO:lla on mahdollista tulostaa nopeasti, jopa 90 tarraa tunnissa.

Kun haluat toimittaa paketit perille ammattimaisesti, nopeasti ja siistin näköisenä pakettina, kannattaa hankkia DYMO. Se on pieni ja edullinen työkalu, joka säästää suuren vaivan ja useasti moninkertaisesti oman hintansa takaisin, kun osoitelappu tietoineen pysyy helposti luettavana paketin päällä.

Dymo_LW5XL_11-2023_kirjeeseen

Valitse tarpeisiisi sopiva DYMO

Hankkiessasi uutta DYMO:a ota huomioon minkä kokoisia tarroja sinun on tarkoitus tulostaa. Verkkokauppiaalle Wulff suosittelee valikoimastaan esimerkiksi DYMO 5 XL -tarratulostinta. Sen tulostamat tarrat ovat kooltaan 104 x 159 millimetriä eli ne vastaavat kooltaan A6 paperiarkkia. Yhdessä tällaiseen DYMO-tarrakirjoittimeen sopivassa tarrarullassa on 200 erillistä tarraa.

DYMO-tarratulostin on helppo liittää tietokoneeseen sekä USB- että WLAN-yhteyden kautta. Yhtä tarratulostinta voidaan tarvittaessa käyttää myös monelta eri koneelta. Näin yhden DYMO:n käyttö monen työntekijän kesken onnistuu moitteetta.

DYMO:n käytössä vain luovuus on rajana. Pakettien osoitetarrojen lisäksi laitetta voidaan käyttää verkkokaupan toiminnassa myös moneen muuhun asiaan. Tarratulostimella saa tulostettua fiksut ja kestävät tarrat myös esimerkiksi varaston hyllyihin, mahdollisen kivijalkamyymälän hintalappuihin ja moneen muuhun verkkokaupan tao yrityksen käyttämän materiaalin merkkaamiseen ja nimeämiseen. Tutustu edelliseen blogipostaukseemme DYMO:n käyttötarkoituksista ja hyödyistä!

Hanki DYMO nyt alehintaan

Kaikille avoimessa verkkokaupassamme, Wulffinkulma.fi:ssä, on marraskuun 2023 ajan kaikki valikoimamme DYMO:t huikeassa alennuksessa. Hyödynnä alennetut hinnat ja tilaa DYMO. Toimiva tarratulostin on myös oiva joululahja pukin konttiin! Katso DYMO-valikoima Wulffinkulmasta!

P.S. Jos olet sopimusasiakas ja haliat hankkiä yrityksellesi DYMO:n tai useampia, ota yhteys omaan wulffilaiseen asiakkuuspäällikköösi ja kysy lisää!

Jaa artikkeli