Ota yhteyttä

Dymo - Tarroittele tosissasi, nimeä näyttävästi

Kohokirjaiminen nimilappu maustepurkin kyljessä tai pyyhekoukun yläpuolella? Tämä 80-luvun kultainen muistikuva, sympaattisesta nimilappuvekottimesta, kohokirjoittimesta, nimeltään Dymo, on vain osa totuutta. Todellisuudessa Dymo ja sen tarjoamat lukuisat eri tarrakirjoitin- ja tulostinlaitteet ovat tänä päivänä monipuolinen tuoteperhe moneen eri tarkoitukseen sopivia tarratulostimia. Dymo-tarrakirjoittimista on suurta iloa esimerkiksi verkkokauppiaille heidän tulostaessaan tyylikkäät ja selkeät osoitetarrat asiakkaiden paketteihin. Toisaalta Dymoa tarvitaan esimerkiksi sähkömiehen työkalupakissa hänen merkatessaan sähkökaappeihin ja kaapeleihin aikaa kestäviä tietoja eri kytkimien ja piuhojen tarkoitusperistä. Dymosta ja sen aikaansaamasta kestävästä ja selkeästi jäljestä on siis moneksi.

Dymo_blogi_1

Manuaalisesta kohokirjoittimesta moderniin app-käyttöiseen tarratulostimeen

Dymo-tarrakirjoittimilla on mahdollista tehdä helposti ja kaiken kattavasti monenlaisia nimi- ja osoitetarroja sekä etikettejä eri tarpeisiin niin isoissa yrityksissä kuin yksityisissä kotitalouksissakin. Sen suosio lienee sen helppokäyttöisyydessä ja toimintavarmuudessa. Monet Dymo-tarrakirjoittimista, kun eivät tarvitse välttämättä nettiyhteyttä tai henkilökohtaisia tunnuksia ja ovat käytettävissä myös paristoilla sähkön sijaan. Näin ollen ne ovat helposti käytettävissä kaikenlaisissa olosuhteissa ilman sen suurempaa oheistarvikevalikoimaa tai käyttöopastusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Dymon tarratulostinmalleista olisi saatavilla myös teknisempiä versioita. Jotkut malleista ovat yhdistettävissä niin Mac- kuin Windows- tietokoneisiin. Dymon omat sovellukset ovat ladattavissa älypuhelimiin, ja niillä itse laitteilla pystyy tulostamaan esimerkiksi suoraan Excelistä haluttuja listoja.

HubSpot Video

 

Miksi kannattaa hankkia Dymo-tarrakirjoitin?

Dymon merkintäteipeillä on monia erinomaisia hyötyjä moniin muihin merkintätapoihin verrattuna.

  • Dymo-tarralappujen avulla teet siistit ja selkeät merkinnät moniin eri käyttökohteisiin ja monenlaisille pinnoille.
  • Dymolla tulostetut teksti- ja nimilaput eivät liukene, haalistu tai hajoa.
  • Dymo-tarran teippi on kestävää. Et tarvitse erillisiä teippejä tai liimoja lapun kiinnittämistä varten.
  • Eri värisiä tarranauhoja käyttämällä voit viestiä eri asioista tai käyttää värejä yksinkertaisesti piristämään ympäristöä.
  • Monet Dymo-tarratulostimista on käytettävissä ilman sähköä. Jotkut Dymoista ovat jopa kokonaan manuaalisia ja toimivat kokonaan ilman sähköä tai pattereita.
  • Dymoa varten et tarvitse muste- tai värikasetteja. Laite on siis huoleton käyttää.
  • Dymon tarrakirjoittimet ovat kompaktin kokoisia ja tyylikkään näköisiä.
  • Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja soveltuvat myös lasten käyttöön.

Wulffilta löydät kattavan valikoiman erilaisia Dymo-kirjoittimia kaikkiin mahdollisiin eri tarpeisiin. Meiltä saat lisäksi haluamasi tarranauhat ja -laput, vaikka kuukausisopimuksella suoraan toimitettuna haluamaasi kohteeseen. Kaikki edustamamme Dymo-tuotteet ovat myös ostettavissa verkkokaupastamme - Wulffinkulmasta!

 

Jaa artikkeli