<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Työhyvinvointipalvelut

Ergonomisesti oikeanlainen työympäristö auttaa jaksamaan.

Varaa aika asiantuntijaltamme

Lisää työtehoa ja hyvinvointia ergonomiaratkaisuilla

Wulffin ergonomia-asiantuntijat tietävät, miten työpisteestä saadaan ergonominen. Oikealla ergonomialla on mahdollista vaikuttaa merkittävästi työkyvyn ylläpitoon, vähentää sairauspoissaoloja ja jopa parantaa ja poistaa kipuja sekä rasittumista.

Ergonomisesti oikeanlainen työympäristö auttaa jaksamaan. Vaikka toimistotyö on fyysisesti kevyttä, staattiset työasennot kuormittavat ja kuluttavat kehoa. Työn tauottamisen lisäksi on tärkeää, että työskentelyasento ja työvälineet ovat ergonomisesti käyttäjälleen suunniteltuja.

Wulffin asiakkaana saat ergonomia-asiantuntijan palvelut käyttöösi veloituksetta.

Työhyvinvointia lisäävistä ja muun muassa huomattavasti sairauspoissaoloja vähentävistä ergonomiaratkaisuista keskustelet suoraan kaupallisen johtajamme ja ergonomia-asiantuntijan Miika Salmisen kanssa p. 040 700 1549 ja .

 

Black Simple Bold Professional Twitter Profile Picture-2

Juttele asiantuntijan kanssa

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi