<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tilaa maksuton ergonomiakartoitus 

Koska meille wulffilaisille jokaisen suomalaisen työhyvinvointi on tärkeä asia! 

 

Tilaa tästä

Tilaa maksuton ergonomiakartoitus

Kutsu asiantuntijamme työpisteellesi ja toimipaikkaanne sinulle sopivaan aikaan tai varaa etäergonomiakartoitus. Kerromme, millainen on ergonomisesti toimiva työpiste ja mitä siihen tarvitset. Annamme suositukset sinun ja työntekijöidenne työhyvinvoinnin turvaamiseksi, ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Esittelemme runsaan valikoimamme innovatiivisia tuotteita, jotka aktivoivat liikettä työpisteellä – niin seisten kuin istuen työskennellessä. Asiantuntijamme tekee räätälöidyn suunnitelman, ilman ostopakkoa tai sitoumusta tuotteiden hankkimiseen juuri meiltä. 

Työpisteen hyvä ergonomia on tärkeämpää kuin koskaan

Erityisesti tietotyötä tehdään nykyään monipaikkaisesti. Työpisteitä on erilaisissa tiloissa ja sijainneissa, ja siksi nyt onkin tärkeämpää kuin koskaan huolehtia työpisteiden hyvästä ergonomiasta. Kunkin työntekijän tarpeisiin ja keholle oikein mitoitettu työpiste ja ergonomiset välineet varmistavat työkyvyn ja lisäävät hyvinvointia. Työteho nousee ja työssä jaksaa – ja sairauspoissaolojen väheneminen näkyy myönteisesti yrityksen tuloksessa. Lisäksi ergonomiaan panostaminen on osoitus siitä, että työnantaja arvostaa ja välittää työntekijöistään.

Ergonomiakartoitus_tuotteet_vihrea_590x430-2
Ergonomiakartoitus_ammattilainen_590x430

Wulffin ammattitaitoiset asiantuntijat apunasi

Wulffin ergonomiatiimissä työskentelee yli kymmenen ergonomian ja ihmiskehon asiantuntijaa. Usealta ergonomia-ammattilaiseltamme löytyy myös fysioterapeutin koulutus. Wulffilta saat ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja tuen sekä huippuluokan tuotteet aina satulatuoleista sähköpöytiin ja erilaisiin ranne-, käsi-, jalka- sekä selkätukiin. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua, olit missä päin Suomea vain. Palvelemme koko maassa!

Juttele asiantuntijan kanssa

Tilaa maksuton ergonomiakartoitus!

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan ja työpisteen toimivuuteen liittyviin kysymyksiin.  Kokeneet ammattilaisemme kertovat tuotteistamme ja palveluistamme, kartoittavat tilannettasi ja tekevät kanssasi suunnitelman työpisteisiin liittyvissä hankinnoissa. Täytä oheinen lomake ja kerro toiveesi milloin ja missä osoitteessa tarvitset maksuttoman ergonomiakartoituksen. Kartoitus on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä. Palaamme sinulle viipymättä!

Joakim Hlavaty

myyntipäällikkö, fysioterapeutti
p. 040 560 1973
joakim.hlavaty@wulff.fi

Minna-Leena Kaunisto

myyntipäällikkö
p. 040 777 1752
minna-leena.kaunisto@wulff.fi