<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulffin vuosi 2023 vuosikertomuksena!

Wulffin vuoden 2023 vuosikertomus julkaistiin perjantaina 8.3. Vuosikertomuksesta löydät kattavasti tietoa strategiastamme, tavoitteistamme, toimintaympäristöstämme, liiketoiminnastamme ja tietenkin myös meille tärkeistä arvoista, joita ovat vastuullisuus, asiakaskokemus, yrittäjyys ja tuloksellisuus.

Yksi vuosikertomuksen luetuimpia sisältöjä on toimitusjohtajan katsaus. Mitä Elina Rahkonen kertoo vuoden 2023 katsauksessa? Kurkista vuosikertomukseemme!

Toimitusjohtajamme pysähtyy katsauksessaan vuoden 2023 merkittävimpien tapahtumien äärelle ja avaa lähivuosien suunnitelmiamme.

Vuosikertomus kokoaa samojen kansien sisälle tilinpäätöksen ja toimintaamme mittaavat luvut. Samalle se kertoo, mitkä tavoitteet ja teot kehittävät meitä yhtiönä  koko ajan paremmaksi ja asiakkaiden odotukset paremmin ylittäväksi yhteisöksi. Se valottaa myös, kuinka vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat olennainen osa toimintaamme, kuinka huolehdimme yritysvastuusta ja miten nämä kaikki ohjaavat päätöksiämme ja tekojamme muiden arvojemme ohella.

Kun haluat saada syvemmän käsityksen siitä, mitä tapahtui Wulffilla vuonna 2023 ja mitä on luvassa tulevaisuudessa, tutustu vuosikertomukseemme!

Jaa artikkeli