<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff Business Forum nautittiin #YHDESSÄ

Mikä on yhdistelmä riemua, suurta urheilujuhlaa ja vänkää bisnesverkostoitumista sekä huippupuheenvuoroja? Wulff Business Forum Helsingin Olympiastadionilla! Vuoden 2023 Business Forumin teema oli #YHDESSÄ.

Torstain 26.10. aikana Olympiastadionin A-suoran juoksurataa pitkin tepsutteli noin 300 uteliasta jalkaparia. Meille tärkeät kutsuvieraat; asiakkaat ja kumppanit sekä tapahtuman esiintyjät ja tietysti omat tekijämme, iloiset wulffilaiset, kokoontuivat yhteen kiinnostavien puheenvuorojen ja huipputuotteiden ääreen. Lisäksi tapahtumaamme seurasi streamista runsaslukuinen joukko Wulffin asiakkaita ja sidosryhmien edustajia.

Wulff Business Forum 2023-308-WEBHelsingin Olympiastadion tarjoili mahtavat puitteet Wulff Business Forumille 2023.

Mitä joululahjaksi asiakkaille ja henkilöstölle ja vastauksia muihin ajankohtaisiin kysymyksiin

Tapahtumakävijät saivat muun muassa maistaa uutuusjuoma OLVI Raikas Vichy Ananasta, kokeilla vetreytyykö selkäranka ErgoFinlandin tasapainotuolissa, miltä tuntuu Metsä/Skogenin sisätilaan rakentama metsä, millaisia joululahjoja tarjoaa tänä vuonna kotimainen Jokipiin Pellava, ja mitä suosittelee pukinkonttiin liikelahjojen ammattilainen Vinga? Näihin ajankohtaisiin pohdintoihin saimme vastauksia Wulff Business Forumin tartanille pystytetyillä, toinen toistaan houkuttelevimpia, mielenkiintoisia tuotteita ja tavaraa pursuilleilta ständeiltä.

Eri alojen avuliaat ammattilaiset esittelivät ja kertoivat tuotteista ja ihastuttivat tietämyksellään sekä verkostoituivat kutsuvieraidemme kanssa. Vieraat nauttivat ja saivat arvokkaita yrityskontakteja ja vinkkejä omaan tekemiseen.

Wulff Business Forum 2023-366-WEBCanon Business Centerin porukalla oli hymy herkässä.

Inspiroivien puhujien tarinat täyttivät tapahtumakävijöiden mielen ja sielun

Olympiastadionin lamppujen alle, tapahtumalavalle nousi joukko Suomen kiinnostavimpia puhujia. Kuulimme nyrkkeilyn Euroopan mestarin Elina Gustafssonin mietteitä omien unelmien tavoittelusta, Jokeri-legenda, toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemen oppeja hyvästä  joukkuepelistä ja tiimityöstä, näyttelijä Anu Hälvän vinkit luovuuden hyödyntämisestä työelämän vuorovaikutuksessa sekä Markku ”Rive” Kanervan ajatuksia tiimin ja itsen johtamisesta, menestyksestä, palautumisesta ja kokemuksista oppimisesta.

Wulff Business Forum 2023-76-WEBAntti-Jussi Niemi ja Heikki "Vinski" Vienola Olympiastadionin kentällä.

Wulff Business Forum 2023-17-WEBEnerginen Elina Gustafsson Wulff Business Forumin tapahtumalavalla.

Vatsat ja kassit täynnä herkkuja

Wulff Business Forumissa notkuivat pöydät herkuista ja kehoa meiltä virkisti juomabaari. Nautimme maistuvista Olympiastadionin kumppanin, Compass Groupin meille loihtimista ruokalajeista ja juomatarjonnasta: vichyä, viiniä ja virvoketta, kasvis- ja kalaherkkuja, suklaan ja puolukan huumaava yhdistelmä jälkiruoassa. Onnistunut päivä ja innostuneita ihmisiä!  

Wulff Business Forum 2023-229-WEBPuhdistamon baarimikko panee parastaan.

Wulff Business Forum 2023-26-WEBBuustia päivään tarjosi Nocco.

Buffettien kautta kurvailtiin vielä monipuolisten kumppaniemme Puhdistamon, Meiran, Noccon, Olvin, Fazerin sekä Rebeetin tuotemaistiasiin tapahtumaan omaan  Maku Loungeen.  

Mahtavien muistojen lisäksi kaikki tapahtumakävijät saivat mukaansa runsaan ja vastuullisista tuotteista kootun goodie-kassin kotiinviemisiksi. Lisäksi usea onnekas palkittiin ahkeruudesta arvontalipukkeen täyttämisessä ja erilaisiin osallistaviin ohjelmiin osallistumisesta. Arvoimme toistakymmentä kumppaniemme lahjoittamaa huippupalkintoa, muun muassa superlaadukkaat Jabran kaiuttimet sekä Canonin käteviä, puhelimen/älylaitteen kanssa käytettäviä tulostimia, joilla voi vaikkapa taikoa nopeasti puhelimen kuvat aidoiksi valokuviksi!  

Wulff Business Forum 2023-42-WEBGoodie-kassit odottamassa uusia koteja ja hyötykäyttöä Wulffin asiakkaiden luona. Kassien valmistusmateriaaline on erittäin ekologinen puuvilla!

Kiitos osallistuneille, tervetuloa Wulffin asiakkaaksi sekä uutiskirjeen tilaajaksi

Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Ensi vuoden Wulff Business Forumin ajankohtakin on jo tiedossa: olet tervetullut mahtavaan tapahtumaan torstaina 24.10.2024. Tätä ennenkin kokoonnutaan monien mielenkiintoisten tapahtumien merkeissä!

Jos et vielä ole asiakkaamme ja sinua kiinnostaa tulla tutustumaan Wulffiin ja tarjontaamme tapahtumissamme, ota yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeella. Wulffilla on tarjolla kattava paketti kaikkea mahdollista työelämään ja työpaikkatarvikkeisiin liittyen ja erityisen yhteistyöhalukkaita myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia sinua ja yritystäsi varten!

Muista myös liittyä postituslistallemme, niin saat uutiset niin tapahtumista kuin kaikesta muustakin innostavasta ja kiinnostavasta ensimmäisten joukossa!

Tapahtumaa meille kuvina ikuisti Karoliina Paavilainen / Team Karo ja videoina Are Zoo. Seuraa meitä somessa Facebookissa, Instagramissa ja Linkkarissa, visuaalista iloittelua luvassa pian! 

Wulff Business Forum 2023-44-WEB

IMG20231026161722Minglausta Maku Loungessa

 

Löydät meidät:

Instagram @Wulff1890

Facebook @Wulff

LinkedIn @Wulff Group Plc

Mukana kanssamme tapahtumaa tekemässä:

3M

Abena

ACCO Brands

Alfakem

Bong Suomi

Canon

Cederroth

Durable

Edding

Encore Ympäristöpalvelut

EMS Consulting

Energizer

ErgoFinland

Helsingin Olympiastadion / Stadion-säätiö

HP

Jokipiin Pellava

Katrin

Kiilto

Lejos

Logitech

Meira

Metsä/Skogen

Metsä Tissue

Myötätuuli Valmennus

Newell Brands

Nocco

Oatly

Olvi

Orkla

Q-Connect

Pilot

Puhdistamo

Rebeet

Seapack

STABILO

Sylvamo

TD Synnex

Vinga

Yucca Group

WBF2023_Logoseina_pieni

 

 

Jaa artikkeli