Ota yhteyttä

Vaaleanpunaiset papeririisit rintasyöpätutkimuksen tukena

HP Pink Ream -kampanja tukee taistelua rintasyöpää vastaan.

Maailman suurin paperiyhtiö, Sylvamo, ja sen tavaramerkki HP Papers sekä Wulff ovat mukana rintasyövän vastaisessa taistelussa HP Pink Ream -kampanjan avulla.

HP Pink Ream-kampanja järjestetään jo seitsemäntenä peräkkäisenä vuotena. Kampanja muuttaa laadukkaan HP Office -kopiopaperien pakkaukset väriltään vaaleanpunaiseksi. Myös HP Everyday -paperi, HP Office -paperin kevyempi versio, saa ympärilleen pinkin pakkauksen rintasyövän vastaisen tutkimuksen tukemiseksi.

Ostamalla pinkkiin pakattua HP Papersin kopiopaperia lokakuun ja marraskuun aikana, olet mukana tukemassa eurooppalaista, rintasyövän vastaista, työtä Think Pink Europe -organisaation kautta.

HP Pink Ream -kampanja lanseerattiin Euroopassa vuonna 2017. Sylvamo lahjoittaa 0,10 euroa jokaisesta myydystä pinkistä papeririisistä eurooppalaisille hankkeille, jotka keskittyvät rintasyöpätutkimukseen, rintasyöpätietoisuuden lisäämiseen ja rintasyövän ennaltaehkäisemiseen. 

Tähän mennessä kampanjan avulla on kerätty lähes 600 000 euroa rintasyövän vastaiseen työhön.

Rintasyöpä vaatii eurooppalaisten naisten henkiä enemmän kuin mikään muu syöpä. Vuonna 2020 arviolta 576 300 eurooppalaista naista sairastui rintasyöpään. Rintasyövän paranemisennuste on onneksi kehittynyt positiiviseen suuntaan.  Tänään rintasyöpään sairastunut paranee puolet todennäköisemmin kuin saman kohtalon kokenut 40 vuotta sitten. Tämä on rintasyövän hoidon kehittymisen, varhaisen seulonnan ja diagnoosin ansiota. 

Kun haluat olla mukana tukemassa rintasyövän vastaista tutkimusta osta kopiopaperit Wulffinkulmasta loka-marraskuun aikana!

18544_400

Tietoa Sylvamosta

Sylvamo on maailman suurin paperiyhtiö, jolla on tehtaita Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiön visio on menestyä niin työnantajana, paperin toimittajana kuin sijoittajan valintanakin. Sylvamo muuttaa uusiutuvat resurssit paperiksi, jotta ihmiset voivat kouluttautua ja opiskella, viestiä ja viihtyä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Memphisissä, Tennesseessä, ja se työllistää yli  6 500 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 3,6 miljardia dollaria. Lisätietoja löydät osoitteesta sylvamo.com.

 

 

Jaa artikkeli