<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tervetuloa ihastumaan värikkäisiin STABILO-kyniin ja PomPom-Kuningatar Marreen Porin Puuvillaan lauantaina 31.8.!

Kesä on parhaimmillaan ja me Wulffilla haluamme kutsua sinut viettämään elokuista lauantaita kanssamme Porin Puuvilla -kauppakeskukseen. Tule mukaan nauttimaan värikkäästä ja inspiroivasta päivästä, jossa STABILO:n ikoniset kynät ja supersuosittu askartelu- ja PomPom-kuningatar Marre levittävät iloa ja luovuutta ympärilleen!

STABILO-tuotteet: Laadukkaat ja värikkäät kynät

Wulff on ylpeästi STABILO-tuotteiden ainut virallinen jakelija Suomessa. STABILO tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista ja värikylläisistä kynistään, jotka sopivat niin lasten piirtelyhetkiin, opiskeluun, töihin kuin kaikkeen muuhunkin luovaan ilmaisuun. Tapahtumassamme pääset tutustumaan laajaan valikoimaan STABILO-kyniä ja -tusseja, joista on iloa kaiken ikäisille.

STABILO-tuotteisiin pääset tutustumaan livenä Porissa lauantaina 31.8. Luvassa on runsas kattaus erilaisia kyniä aina merkin kuitukärkikynistä sivellintusseihin ja mahdollisuus osallistua arvontoihin ja kisoihin, jossa palkintona on mahtavia ja muhkeita STABILO:n tuotepaketteja. Puuvillassa sijaitsevat myös Suomalainen Kirjakauppa sekä Askarteluliike Taitava, joilla on kattava valikoima näitä suosikkikyniä valikoimassaan.

Tapahtumaa odotellessa voit tutustua myös Wulffinkulman runsaaseen STABILO-kynävalikoimaan!

Somestara ja PomPom-Kuningatar Marre

@RakkaudellaMarre sometilien takaa löytyvä Marre, oikealta nimeltään Mari Salonen, on askartelun ja käsitöiden todellinen mestari, jonka suosituilla tileillä ja videoilla inspiroituu tuhansia luovuudesta innostuneita askartelijoita ja kädentaitajia. Hän jakaa iloisella ja energisellä tyylillään vinkkejä ja ideoita, jotka saavat luovuuden kukkimaan. Tule tapaamaan Marre livenä ja osallistu askartelupajaan, joissa opit Marren parhaimmat vinkit värittämiseen ja piirtelyyn.

Marren ja STABILO:n aiempiin yhteistöihin voit tutustua esimerkiksi YouTubessa:

 

Tule mukaan ja vietä unohtumaton päivä kanssamme!

Marren lisäksi Puuvillan tapahtumalavalle nousee muitakin myöhemmin julkaistavia, suosittuja somevaikuttajia, jotka jakavat tarinoita, vinkkejä ja inspiraatiota. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tavata ja jutella suosikkivaikuttajiesi kanssa!

Tapahtumasta löytyy kesäisen Porin lisäksi, Puuvillan monipuoliset shoppailumahdollisuudet ja ravintolaelämykset sekä tapahtumapäivän extrat, kuten glittertatuoinnit, kilpailut, tapahtumapäivän tarjoukset ja muita mukavia aktiviteetteja, jotka takaavat hauskan päivän koko perheelle.

Älä missaa tätä upeaa mahdollisuutta viettää värikylläistä ja iloista päivää meidän kanssamme. Ota ystäväsi ja perheesi mukaan ja suuntaa Porin Puuvilla -kauppakeskukseen lauantaina 31.8. Nähdään siellä!

Jaa artikkeli