Ota yhteyttä

Tiedätkö, milloin televisiosi takuu umpeutuu? Entä koska olit viimeksi hammaslääkärissä?

Uusi vuosi on mahtavaa aikaa uusille rutiineille, vanhan siivoamiselle ja uudelle alulle. Oletko koskaan miettinyt, että olisi syytä käydä läpi ja koota kaikki elämäsi tärkeät ja tällä hetkellä ajankohtaiset, sopimukset, asiakirjat passit ja muut dokumentit yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi? Nyt juuri on oikea aika tähän hommaan!

Papereiden järjestäminen on helpoin aloittaa siitä, että kaivaa esiin kaikki irtonaiset ja sekalaiset paperit ja paperipinot. Tutustu huolella joka lappuun ja hävitä tarpeettomat sekä säilytä tarpeelliset. Paperit on hyvä järjestää pinoihin sen mukaisesti mitä kukin paperi koskee. Vasta kun dokumentit on jaoteltu aiheiden mukaan, kannattaa aloittaa niiden järjestäminen. Käytä järjestämisessä apuna muovitaskuja, klemmareita ja nitojaa. Lopuksi rei’itä paperit ja järjestä ne mappiin. Muista myös välilehdet ja selkeä nimeäminen.

 

Paperit voi järjestää esimerkiksi näiden aihealueiden mukaan:  • Vakuutus

Vakuutuskirjat koskien esimerkiksi kotivakuutusta, henkivakuutusta, autovakuutusta ja matkavakuutusta

  • Terveys

Reseptit, Epikriisit, Rokotustodistukset, silmälasien ajankohtaiset voimakkuudet

  • Koti ja asuminen

Vuokrasopimus, asunnon osto- ja myynti-ilmoitukset ja kauppakirjakopiot

  • Takuulaput

Kuitit ja takuulaput tärkeistä ostoksista ja hankinnoista. Huomioi, että muste häviää lämpöpaperista nopeasti. Jos mahdollista kopio kuitit ennen mapitusta.

  • Verotus

Edellisen vuoden veroilmoitus, kuluvan vuoden verokortti, mahdolliset ennakkoverojen tiedot kuluvalle vuodelle ja verotustodistus

  • Passit

Koko perheen passit

  • Todistukset

Koulutodistukset, työtodistukset ja muut sertifikaatit

 

Lisäksi esimerkiksi autolle, lemmikille tai kesämökille ja niitä koskeville dokumenteille voi tehdä oman osion tärkeiden papereiden kansioon.

Arkistoinnin viisi hyötyä:

1. Pääset eroon epämääräisistä papereista, jotka lojuvat pöydillä, laatikoissa, kirjahyllyn koloissa ja väleissä

2. Kun saat lisää papereita, vaikka postista, pankista, töistä tai lääkäriltä, tiedät mihin ne kuuluvat ja voit laittaa ne heti niille kuuluvaan paikkaan.

3. Löydät kaikki tärkeät paperit ja takuulaput nopeasti ja vaivatta. Myös kumppanisi tai muut läheiset löytävät ne tarvittaessa, kun paperit ovat paikoillaan ja selkeästi merkitty omien aihealueidensa alle.

4. Voit myös säästää tärkeitä kuitteja, vain jotta muistat, milloin olet viimeksi asioinut tietyssä paikassa. Esimerkiksi verkkopankkien tilitapahtumia on usein paljon ja niiden joukosta on hankala etsiä tiettyä tapahtumaa tai ostosta varsinkin, jos aikaa ostosta on kulunut paljon.

5. Elät kevyemmin, koska olet vihdoin kartalla ja ajan tasalla tärkeistä asioistasi. Olet viimein perillä isojen hankintojesi ostopäivistä ja takuuajoista, tiedät, milloin olit viimeksi hammaslääkärissä ja voit tarkistaa milloin on syytä mennä uudelleen. Niin.. ja pystyt helposti tarkistamaan sen televisiosikin takuuajan voimassaolon.

Oman kansiosi perustamiseen tarvitset kestävän mapin ja reitittimen. Muovitaskut ja laadukas nitoja auttavat myös tärkeiden papereiden lajittelussa ja säilytyksessä.

CBT40629_oth_web_ba_Promo_es_ll_800x400px_FI_v1

Leitz ja Esselte kannustavat arkistointiin ja mapittamiseen vuoden 2023 alun kunniaksi tarjoamalla lahjan, kun ostat tuotteita Wulffinkulmasta vähintään 31 eurolla. 

  • Osta Esselte tai Leitz -kampanjatuotteita 100 eurolla, saat lahjaksi JBL WAVE 200 langattomat kuulokkeet (arvo 55 eur).
  • Osta Esselte tai Leitz -kampanjatuotteita 30 eurolla, saat lahjaksi Leitz Cosy langattoman hiiren (arvo 20 eur).

Kampanja on voimassa 31.3.2023 asti. Kampanja koskee koko Leitzin ja Esselten valikoimaa, lukuun ottamatta laminointilaitteita, ilmanpuhdistimia, paperintuhoojia ja ergonomiatuotteita. Tehtyäsi ostokset, rekisteröi ne ja lunasta etusi!

Katso kampanjaehdot kokonaisuudessaan.

Rekisteröi ostoksesi.

Leitz ja Esselte ovat osa ACCO Brandsin tuotemerkkejä. Acco Brands kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat työtehtävissä niin kotona kuin toimistossa. Valikoimassa on yli 20 000 erilaista tuotetta, joita käytetään yli 130 maassa. Acco Bransin tunnetuihin tuotemerkkeihin kuuluvat Leitzin ja Esselten lisäksi myös esimerkiksi Rapid ja Xyron.

Jaa artikkeli